ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πραγματοποιείται το FVW workshop στη Ρόδο-Συμμετέχουν μεγάλοι tour operators, τουριστικοί πράκτορες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
677
Μέγεθος γραμμάτων

Διορ­γα­νω­τές Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, FVW, Ένωση Ξε­νο­δό­χων Ρόδου με την ευ­γε­νι­κή υπο­στή­ρι­ξη του ΕΟΤ

Με αφορ­μή τις κο­ρυ­φαί­ες διορ­γα­νώ­σεις αθλη­τι­κών εκ­δη­λώ­σε­ων από την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, τον Δήμο Ρόδου, τους αθλη­τι­κούς και το­πι­κούς φο­ρείς, διορ­γα­νώ­νε­ται στη Ρόδο το fvw workshop με θέμα την ανά­πτυ­ξη του Νο­τί­ου Αι­γαί­ου ως προ­ο­ρι­σμού αθλη­τι­κών διορ­γα­νώ­σε­ων και την κα­θιέ­ρω­ση της Ρόδου ως brand με­γά­λων αθλη­τι­κών εκ­δη­λώ­σε­ων στα άκρα της σαι­ζόν.   Συν­διορ­γα­νώ­νε­ται από την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, το FVW, την Ένωση Ξε­νο­δό­χων Ρόδου με την ευ­γε­νι­κή υπο­στή­ρι­ξη του ΕΟΤ. Την εκ­δή­λω­ση στη­ρί­ζει ο Δήμος Ρόδου. Συ­ντα­κτι­κή ομάδα του FVW με επι­κε­φα­λής τον αρ­χι­συ­ντά­κτη Klaus Hildebrandt, εκ­πρό­σω­ποι των tour operators και εξει­δι­κευ­μέ­να γρα­φεία θα συ­νερ­γα­στούν με την ηγε­σία του του­ρι­σμού, τους φο­ρείς του τόπου στον πα­ρα­πά­νω στόχο.

Η ενέρ­γεια απο­τε­λεί, ση­μα­ντι­κή δράση για την εν­δυ­νά­μω­ση της Γερ­μα­νι­κής του­ρι­στι­κής αγο­ράς στα νησιά μας, στη χα­μη­λή κυ­ρί­ως του­ρι­στι­κή πε­ρί­ο­δο ανα­δει­κνύ­ο­ντας ένα με­γά­λο αθλη­τι­κό προ­ο­ρι­σμό. Ανοί­γει το προϊ­ο­ντι­κό χαρ­το­φυ­λά­κιο της Ρόδου και του Αι­γαί­ου με την ανά­πτυ­ξη του ανω­τέ­ρω Brand. Ο στό­χος είναι: να πε­ρά­σει το μή­νυ­μα στη Γερ­μα­νι­κή αγορά ότι η Ρόδος είναι προ­ο­ρι­σμός κο­ρυ­φαί­ων αθλη­τι­κών διορ­γα­νώ­σε­ων, οι οποί­ες συμ­βά­λουν ου­σια­στι­κά στην  επέ­κτα­ση του­ρι­στι­κής πε­ριό­δου με πολ­λούς δια­φο­ρε­τι­κούς τρό­πους.

Η κε­ντρι­κή εκ­δή­λω­ση θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί Δευ­τέ­ρα 30 Οκτω­βρί­ου, στο ξε­νο­δο­χείο Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center –χο­ρη­γός συ­νε­δρί­ου-. Μέσα από τις ερ­γα­σί­ες θα ενη­με­ρω­θούν οι Τ.Ο. που συμ­με­τέ­χουν, TUI, THOMAS COOK, DER TOURISTIK, ALL TOURS και άλλοι εξει­δι­κευ­μέ­νοι καθώς και οι retailers, να συ­μπε­ρι­λά­βουν τις αθλη­τι­κές εκ­δη­λώ­σεις στο πρό­γραμ­μά τους, να τις προ­βά­λουν, να τις στη­ρί­ξουν στα άκρα της σαι­ζόν. Θέ­λου­με οι επι­σκέ­πτες μας να πά­ρουν μέρος στις αθλη­τι­κές διορ­γα­νώ­σεις πχ μα­ρα­θώ­νιο, τρί­α­θλον, πο­δή­λα­το κλπ ή απλά να συμ­με­τέ­χουν και να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν τα με­γά­λα αθλη­τι­κά γε­γο­νό­τα του νη­σιού. Η ανά­πτυ­ξη των ανω­τέ­ρω θα προ­ε­τοι­μά­σει το έδα­φος για ακόμη πε­ρισ­σό­τε­ρα.

Ο συ­ντο­νι­στής της εκ­δή­λω­σης Klaus Hildebrandt, αρ­χι­συ­ντά­κτης του FVW, θα πα­ρου­σιά­σει, ση­μα­ντι­κά στοι­χεία και αριθ­μούς για την Γερ­μα­νι­κή Του­ρι­στι­κή αγορά και σύ­γκρι­ση της Ρόδου με άλ­λους προ­ο­ρι­σμούς.

Ήδη έχει ξε­κι­νή­σει η προ­ε­τοι­μα­σία της Ρο­δί­τι­κης φι­λο­ξε­νί­ας με έμ­φα­ση στη δια­φο­ρο­ποί­η­ση των προ­τά­σε­ων δια­κο­πών. Μέσα από τη σύν­θε­τη διορ­γά­νω­ση που πε­ρι­λαμ­βά­νει πρό­γραμ­μα φι­λο­ξε­νί­ας και τη συ­νε­δρια­κή ημέρα,  ανα­πτύσ­σο­νται σχέ­σεις και προ­κύ­πτουν απο­τε­λέ­σμα­τα που δρουν μέσα στο χρόνο και απο­δί­δουν στους επι­χει­ρη­μα­τί­ες, τον τόπο, την αγορά, τη χώρα. Οι διορ­γα­νώ­σεις τέ­τοιου με­γέ­θους και εξω­στρέ­φειας, στη­ρί­ζο­νται κατά πολύ στην υπεύ­θυ­νη συμ­με­το­χή  και συν­δρο­μή των επαγ­γελ­μα­τιών του του­ρι­σμού σε κάθε χώρο. Οι χο­ρη­γοί και υπο­στη­ρι­κτές θα ανα­κοι­νω­θούν και θα προ­βλη­θούν ως ανα­γνώ­ρι­ση του με­γέ­θους της αυ­θόρ­μη­της και ευ­γε­νι­κής προ­σφο­ράς τους.

 

Εκ μέ­ρους του FVW, η υπεύ­θυ­νη υλο­ποί­η­σης του έργου,

Άντα Κα­ρα­γιάν­νη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.