ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ- ΧΑΣΤΑΛΗΣ

Ένα από τα σημα­ντι­κό­τερα παι­χνί­δια της 4ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας θα διε­ξα­χθεί το Σάββατο στο γήπεδο Καλυ­θιών, με τον τοπικό Απόλ­λωνα να υπο­δέ­χε­ται τον φιλό­δοξο Άρη Αρχαγ­γέ­λου.

Το συγκρό­τημα του Χρυ­σό­στο­μου Χάσταλη που είναι αήττητο από την αρχή της σεζόν, προ­έρ­χε­ται από την ευρεία νίκη με σκορ 3-0 με αντί­παλο τον Ποσει­δώνα Καρ­πά­θου και θα επι­διώ­ξει να προ­σθέ­σει ακόμα ένα «τρί­πο­ντο» στην συλλογή του για να παρα­μεί­νει στις πρώτες θέσεις του βαθ­μο­λο­γι­κού πίνακα.

Οι Καλυ­θε­νοί γνω­ρί­ζουν ότι θα έχουν δύσκολη απο­στολή, με τον νεαρό τεχνικό να μιλάει στην «δσπορ» δηλώ­νο­ντας ότι το παι­χνίδι θα κριθεί στις λεπτο­μέ­ρειες.

Ανα­λυ­τικά οι δηλώ­σεις του Χρυ­σό­στο­μου Χάσταλη:

« Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο και ενδια­φέ­ρον παι­χνίδι, το οποίο θα προ­σελ­κύ­σει τον φίλαθλο κόσμο, αφού τόσο εμείς όσο και ο Άρης Αρχαγ­γέ­λου στο­χεύ­ουμε στην νίκη.

Θεωρώ ότι η ανα­μέ­τρηση θα κριθεί στις λεπτο­μέ­ρειες. Όποια ομάδα βρεθεί σε καλύ­τερη ημέρα και προ­σέ­ξει τις λεπτο­μέ­ρειες θα είναι αυτή που θα πάρει το νικη­φόρο απο­τέ­λε­σμα».

Προ­βλή­ματα λόγω στρατού

Ο νεαρός τεχνι­κός δεν υπο­λο­γί­ζει για το παι­χνίδι του Σαβ­βά­του, στους Φώτη Χατζη­βαλ­σάμη, Αλέ­ξαν­δρο Ηλία και Ιωακείμ Καλαϊ­τζίδη που εκτίουν την στρα­τιω­τική τους θητεία εκτός Ρόδου.

Ταυ­τό­χρονα αμφί­βολη είναι η συμ­με­τοχή των Νίκου Σαχίνη και Δημήτρη Δια­κο­ρούκα. Οι δύο ποδο­σφαι­ρι­στές που εκτίουν και αυτοί την στρα­τιω­τική τους θητεία, λόγω της άσκησης «Παρ­με­νίων» δεν έχουν προ­πο­νη­θεί καθόλου όλη την εβδο­μάδα και είναι άγνωστο αν θα μπο­ρέ­σουν να εξα­σφα­λί­σουν άδεια για το παι­χνίδι του Σαβ­βά­του.

Όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές υπο­λο­γί­ζο­νται για τον Χρυ­σό­στομο Χάσταλη, με την προ­ε­τοι­μα­σία τους να συνε­χί­ζε­ται χθες και να ολο­κλη­ρώ­νε­ται σήμερα στο γήπεδο Καλυ­θιών, με ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης και χαλά­ρωμα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.