Αθλητικά

Πρωτιά για την Παπαδοπούλου στην Πετρούπολη

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Βικτώρια Παπαδοπούλου του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο 5ο τουρνουά Ε2 της Ε.Φ.Ο.Α. που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πετρούπολης.

Η νεαρή Βικτώρια αντιμετώπισε τον πρώτο γύρο του τουρνουά την Αναστασία Καρβουνά του ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας, την οποία και νίκησε με 2-0 (6-1, 6-1), ενώ συνέχισε επικρατώντας της Δήμητρας Παππά του ΑΣ Πάρνηθα, επίσης με 2-0 (6-4, 6-2).

Στην προημιτελική φάση η Παπαδοπούλου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νικολέτας Παρεντζόγλου του ΟΑ Πετρούπολης με 2-1 σετ (7-5, 2-6, 6-1) και στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Δέσποινα Μπαξοπούλου του ΑΟΑ Υελού, την οποία και νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0 (6-2, 6-2).

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, η αθλήτρια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έπαιξε με την Χαραλαμπία Γραμματικάκη του συλλόγου «Πεύκη Γ. Καλοβελώνης» και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και αφού έχασε το πρώτο σετ, κατάφερε να αντιδράσει και να την κερδίσει με 2-1 (5-7, 6-1, 6-2) και να πάρει την πρώτη θέση και στο χρυσό μετάλλιο του τουρνουά.

Η Βικτώρια Παπαδοπούλου βρίσκεται στη Ρόδο, προκειμένου να συμμετάσχει από αύριο έως και την Κυριακή στο τουρνουά Ε3 junior που θα γίνει στα γήπεδα του ΟΑ Πεταλούδων και της Ροδιακής Ακαδημίας Αντισφαίρισης, με στόχο ακόμη μια πρωτιά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου