Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα, από αύριο έως και την Κυριακή, με τη συμμετοχή και αθλητών του ΓΑΟ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Ρόδου και του ΑΣ Τιτάνες Ρόδου. Η ζύγιση των αθλητών πρόκειται να γίνει αύριο και ακολούθως θα ξεκινήσουν οι αγώνες του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα:

ΕΦΗΒΟΙ

Έως 45 κιλά – ΚΥΡΙΑΚΗ

45-48 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

48-51 κιλά – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

51-55 κιλά – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

55-59 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

50-63 κιλά – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

63-68 κιλά – ΚΥΡΙΑΚΗ

68-73 κιλά – ΚΥΡΙΑΚΗ

73-78 κιλά – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

+78 κιλά – ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Έως 42 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

42 – 44 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

44 – 46 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

46 – 49 κιλά – ΚΥΡΙΑΚΗ

49 – 52 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

52 – 55 κιλά – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

55 – 59 κιλά – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

59 – 63 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

63 – 68 κιλά – ΣΑΒΒΑΤΟ

+ 68 κιλά – ΚΥΡΙΑΚΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

-Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας, θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

-Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, προπονητές, αρχηγοί ομάδων καθώς και όποιος έχει δηλωθεί στο TPSS με ιδιότητα από τον σύλλογο, θα πρέπει υποχρεωτικά, να έχει αιτηθεί με τα απαραίτητα (άνευ εκκρεμότητας) δικαιολογητικά στην ΕΛ.Ο.Τ. την έκδοση της Παγκόσμιας Κάρτας Global Athletic License – G.A.L. ή Global Official License – G.O.L.

ΖΥΓΙΣΗ : Θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση για την διαδικασία της ζύγισης του εν λόγω πρωταθλήματος, η οποία θα γίνει με ραντεβού.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ