Μπορεί για τον Κολοσσό ΒΑΠ να ακολουθεί το Σάββατο (19:00 ΝΕΤ), το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο βάθος του μυαλού όλων βρίσκεται η αναμέτρηση της 4ης Δεκεμβρίου κόντρα στην Ε.Κ. Καβάλας. Από χθες για τους «θαλασσί» ξεκίνησε η αγωνιστική εβδομάδα, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα εξέτισε το ρεπό της, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Η ροδίτικη ομάδα, μετά το προχθεσινό ευχάριστο «διάλλειμα» με τη συμμετοχή των αθλητών στο φιλανθρωπικό τουρνουά της «Κιβωτού», θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση στο Σ.Ε.Φ., η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής. Ο Κολοσσός ΒΑΠ έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα μετρώντας το απόλυτο 4 στα 4, ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι στο Σ.Ε.Φ. θεωρείται από τα χαμένα για τους Ροδίτες. Οι «θαλασσί» δεν θα έχουν κάτι να χάσουν και θα παλέψουν με στόχο να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το ζητούμενο για τον Κολοσσό ΒΑΠ είναι να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» από τον Παναθηναϊκό.
ΝΕΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία είναι μακροχρόνια υποστηρικτής της ομάδας μας. Η εταιρεία Blue Star Ferries είναι από τους βασικούς χορηγούς της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός και η ομάδα μας ευχαριστεί προσωπικά την κ. Χριστίνα Γρηγορά για τη βοήθεια της στην προσπάθεια μας.
Επίσης η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η συνεργασία με το «Ροδίων Παιδεία», στις εγκαταστάσεις του οποίου κάνουν προπονήσεις τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τον γενικό διευθυντή των εκπαιδευτηρίων κ. Κυριάκο Κυριακούλη για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/ke-sto-vathos-i-kavala/













