Αθλητικά

«Διαζύγιο» με κόντρες!

Στα «χαρακώματα» βρίσκονται ο Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος με τον πρώην πλέον προπονητή του Σταμάτη Μάγο. Μετά τη λύση της συνεργασίας από το ροδίτικο σωματείο, ο έμπειρος προπονητής έγραψε στο facebook του τα εξής: «Η διάφανη αθλητική πορεία στους στίβους και ιδιαίτερα το πέρασμά μου από την Εθνική ομάδα, με δίδαξε να αγωνίζομαι. Αγάπησα και αγαπάω το νησί που μεγάλωσα, τη Ρόδο, και θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου ως προπονητής στα νέα παιδιά, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια συνεχούς και απαράμιλλης προσπάθειας, έφτασα στο σημείο να διαφωνήσω με τη διοίκηση, υπερασπιζόμενος πάντα όλους τους αθλητές αλλά και τους προπονητές-συνεργάτες που προσπάθησαν, έθεταν στόχους και έκαναν όνειρα. Πάντα ήμουν δίπλα τους με τη σωστή καθοδήγηση και συνεργασία, πετύχαμε πολλά. Καταφέραμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε το σύλλογό μας, ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης.
Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας, ύστερα από την διαφωνία μου με τους διοικούντες, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ιδιαίτερα στην σελίδα ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, με προβλημάτισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ! Είμαι, ήμουν και θα είμαι παρών στις επάλξεις και θα συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου σε όποιο παιδί-αθλητή επιθυμεί να συνεχίσουμε αυτό που “βίαια” μας σταμάτησαν οι διοικούντες του συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συνεργάτες-συναδέλφους προπονητές Τσαταλό K., Κουμεντή Φ., Παρδαλού Μ., Μιχαλάκη Φ. για την υπέροχη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία. Η διαδρομή των έξι χρόνων στον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, χάραξε την προπονητική μου πορεία. Υπήρξε μία διαδρομή γεμάτη νίκες, ήττες, χαρές, πίκρες μα πάνω απ’ όλα ήταν γεμάτη αγάπη από γονείς και παιδιά. Άλλωστε στη ζωή σημασία έχει να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το υπέροχο ταξίδι μας και υπόσχομαι να το συνεχίσουμε…. Θα επανέλθω σύντομα”!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ
Το σωματείο, μετά την ανακοίνωση του έμπειρου προπονητή, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Λυπούμαστε πολύ κ. Σταμάτη Μάγο για όσα αναφέρετε στην ανοικτή επιστολή σας. Όλοι όσοι είναι κοντά στο σύλλογό μας, γνωρίζουν πολύ καλά τις αξίες, την αγάπη, την ανιδιοτελή προσφορά, την ακούραστη εθελοντική εργασία που κατέβαλε η διοίκηση και οι φίλοι του συλλόγου μας Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 αυτά τα 6 χρόνια, για να μπορέσετε εσείς απρόσκοπτα να προσφέρετε στα παιδιά μας τις γνώσεις και την εμπειρία σας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φέραμε τον σύλλογό μας σε αυτήν την θέση, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα έρχονται μόνο με ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια και εργασία. Δυστυχώς οι αξίες που επικαλείστε, δεν σας απέτρεψαν από το να εγκαταλείψετε τα παιδιά μας λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, απροειδοποίητα και ΒΙΑΙΑ μέσω ενός ψυχρού ηλεκτρονικού μηνύματος για προσωπικούς σας λόγους. Για όσα ψευδώς αναφέρετε, τα οποία δυστυχώς προσβάλουν με αδίστακτο τρόπο την φήμη και την αξιοπρέπεια του συλλόγου μας και των μελών της, θα σας απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο. Ο σύλλογος Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, δηλώνει παρών και συνεχίζει την προσπάθεια, με τους ίδιους προπονητές του κ. Φ. Κουμεντή, κ. Κ. Τσαταλό και κ. Φ.Μιχαλάκη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου