ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας Καλυθιών: Διακουράκης και επίσημα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Ο προ­α­ναγ­γελ­θείς «γάμος» του Δημήτρη Δια­κου­ράκη με την ομάδα του Απόλ­λωνα Καλυ­θιών είναι πλέον γεγονός .

Ο νεαρός ποδο­σφαι­ρι­στής που αγω­νί­ζε­ται σε όλη την δεξιά πτέρυγα, είχε συμ­φω­νή­σει προ­φο­ρικά με τους Καλυ­θε­νούς εδώ και ημέρες, και απέ­με­ναν ορι­σμέ­νες λεπτο­μέ­ρειες προς διευ­θέ­τηση που αφο­ρού­σαν την «ελευ­θέ­ρας» του από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, προ­κει­μέ­νου να ολο­κλη­ρω­θεί η από­κτησή του.

Ο Δια­κου­ρά­κης έμεινε και τυπικά ελεύ­θε­ρος από τους «τοξο­βό­λους» και συνα­ντή­θηκε με την διοί­κηση του Απόλ­λωνα, όπου και υπέ­γραψε την έναρξη της συνερ­γα­σίας του, με τον σύλλογο να επι­ση­μο­ποιεί την μετεγ­γραφή, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Ανα­κοι­νώ­νουμε την έναρξη της συνερ­γα­σίας με τον ποδο­σφαι­ρι­στή Δημήτρη Δια­κου­ράκη. Του ευχό­μα­στε μια καλή ποδο­σφαι­ρική χρονιά με υγεία».

Οι Καλυ­θε­νοί με την από­κτηση του Δια­κου­ράκη, εντάσ­σουν στις τάξεις τους ακόμα έναν ποδο­σφαι­ρι­στή πρώτης γραμμής, μετά από τους Πανα­γιώτη Μαθιό, Τάσο Παλάζη και Μιχάλη Φυλα­κούρη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.