ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορφέας: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΡΦΕΑΣ

Μετά από την συγκρό­τηση σε σώμα του νέου διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λίου και την ανα­νέ­ωση της συνερ­γα­σίας με τον προ­πο­νητή Γρηγόρη Σαρρή, οι άνθρω­ποι του Ορφέα έστρε­ψαν την προσοχή τους στα του έμψυχου δυνα­μι­κού.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» της πόλης μας ξεκί­νη­σαν τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαίων των ποδο­σφαι­ρι­στών του υπάρ­χο­ντος ρόστερ, ανα­κοι­νώ­νο­ντας την επέ­κταση της συνερ­γα­σίας τους με τρεις αθλητές.

Ο λόγος για τους αμυ­ντι­κούς Μανώλη Πρω­τό­παπα, Θεόφιλο Τσι­κούρη και Βασίλη Μαλαν­δρή που θα είναι στην διάθεση του Γρηγόρη Σαρρή και στην αγω­νι­στική περίοδο 2017-2018.

Ο σύλ­λο­γος της πόλης μας γνω­στο­ποί­ησε την επέ­κταση της συνερ­γα­σίας του με τους προ­α­να­φερ­θέ­ντες εκδί­δο­ντας την ακό­λουθη επίσημη ανα­κοί­νωση:

« Ο Α.Ο. Ορφέας ανα­κοι­νώ­νει με χαρά την ανα­νέ­ωση της συνερ­γα­σίας του με τρεις ποδο­σφαι­ρι­στές.

Οι αμυ­ντι­κοί Μανώλης Πρω­τό­πα­πας, Θεό­φι­λος Τσι­κού­ρης και Βασίλης Μαλαν­δρής παρα­μέ­νουν στο έμψυχο δυνα­μικό της ομάδας μας.

Τους ευχό­μα­στε καλή ποδο­σφαι­ρική σεζόν, με υγεία».

Τέλος, να σημειώ­σουμε ότι οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις με τους υπό­λοι­πους ποδο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρόστερ βρί­σκο­νται σε εξέλιξη και εντός των ημερών ανα­μέ­νο­νται και νέες ανα­κοι­νώ­σεις.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.