Ειδήσεις

Στην Τήλο ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς και ο υφ. Νεκτ. Σαντορινιός για δωρεάν δορυφορικό σήμα

Στην Τήλο βρίσκονται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, στο πλαίσιο της έναρξης δωρεάν χορήγησης δορυφορικού εξοπλισμού στα νοικοκυριά των νησιών εκείνων που δεν καλύπτονται από το σήμα της Digea, συνολικού προϋπολογισμού 1.975.000 ευρώ.
«Είναι ένα από τα νησιά που η DIGEA αποφάσισε να αφήσει έξω από το σχεδιασμό της» είπε ο κ. Σαντορινιός μιλώντας στο σταθμό μας πριν αναχωρήσει με τον κ. Παππά με καραβάκι της γραμμής απο τη Ρόδο για το νησί της Τήλου.
Να σημειωθεί οτι τα νησιά, που έχουν αδύναμο ή καθόλου τηλεοπτικό σήμα και που θα ενταχθούν στην ρύθμιση για χορήγηση δωρεάν δορυφορικού εξοπλισμού είναι το Αγαθονήσι, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάσσος, οι Λειψοί, η Πάτμος, η Σύμη, η Τήλος, η Χάλκη, η Σάμος, η Ικαρία, η Σαμοθράκη, τα Ψαρά και Αντιψαρά.

ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου