Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Τριπλό ενδιαφέρον

Κάτω από άκρα μυστικότητα οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος συνεχίζουν τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του νέου προπονητή Πάρη Ανδράλα.
Η «δσπορ» είχε αποκαλύψει τα ονόματα των Αλέξανδρου Τσούτση, Μούτσα Μπλέτσι, Νίκου Μπέλερη, Νίκου Λέκκα, Γιάννη Μπαντίκου και Χρήστου Πατσατζόγλου που ενδιαφέρουν μετεγγραφικά τα «ελάφια» και η διοίκηση τούς έχει προσεγγίσει, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Α.Σ. Ρόδος.
Ο λόγος για τους αμυντικούς Βασίλη Ιωαννίδη και Παναγιώτη Ζώνα που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και τον Γιάννη Καρπαθάκη που στα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την φανέλα του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Με τους προαναφερθέντες οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος έχουν έρθει σε επαφή, βολιδοσκοπώντας επίσησ τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους, στο πλαίσιο ενδεχόμενης συνεργασίας με την ομάδα της πόλης μας.
Οι εξελίξεις σε όλες τις μετεγγραφικές υποθέσεις των «ελαφιών» θα πρέπει να αναμένονται το προσεχές διάστημα, καθώς η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος δεν θέλει να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου