Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε ότι και το φετινό τουρνουά Beach Soccer που θα γίνει στις 24 και 25 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Φαληράκι, αυτή την φορά όμως μπροστά από το Beach Bar «Άσπρο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το τουρνουά Beach Soccer (Ανδρών και Γυναικών) που θα διεξαχθεί το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Φαληράκι μπροστά από το Beach Bar ΄΄ Άσπρο΄΄».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.