Ειδήσεις

ΔΕΔΔΗΕ: Αυτή είναι η απεικόνιση του νέου Κέντρου Διανομής στον Άγιο Νικόλαο

Αγ.Νικόλαος

O ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο και προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζει ότι οι φωτογραφίες με τις απεικονίσεις του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο που περιλαμβάνονται στα εν λόγω δημοσιεύματα, δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πρόκειται για «κατασκευασμένες» φωτογραφίες από τρίτους, με στόχο τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την πρόκληση σκόπιμης ανησυχίας στους κατοίκους της περιοχής για οπτική όχληση από το νέο κτήριο.
Οι επίσημες απεικονίσεις του νέου Κέντρου Διανομής με βάση την εγκεκριμένη μελέτη του αρμόδιου αρχιτέκτονα και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρίας, επισυνάπτονται παρακάτω και, όπως είναι φανερά αντιληπτό, δεν έχουν ουδεμία σχέση με αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας στον τοπικό ηλεκτρονικό Τύπο της Ρόδου.
Το νέο Κέντρο Διανομής είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο και ο σχεδιασμός του έγινε με κύριο γνώμονα τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη της πόλης της Ρόδου.

Η «κατασκευασμένη» απεικόνιση

Η επίσημη απεικόνιση

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.