ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κ. Μητσοτάκης: Τη χώρα κυβερνούν παρακμιακές δυνάμεις-Μαξίμου: Επικίνδυνος για την χώρα ο Μητσοτάκης

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Τσίπρας Μητσοτάκης

Κατη­γο­ρώ­ντας τη συγκυ­βέρ­νηση Τσίπρα-Καμμένου πως εδώ και μήνες παράγει ανα­σφά­λεια και αβε­βαιό­τητα στο εσω­τε­ρικό της χώρας, ο πρό­ε­δρος της Νέας Δημο­κρα­τίας, Κυριά­κος Μητσο­τά­κης, μέσω μίας δήλωσης με αιχμή την ασφά­λεια και της πρόταση για εξε­τα­στική στην Υγεία, εξα­πο­λύει συνο­λική επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Η αξιο­λό­γηση δεν κλείνει. Η εμπι­στο­σύνη των πολιτών εξα­νε­μί­ζε­ται. Η ύφεση επέ­στρεψε. Οι επεν­δύ­σεις δεν έρχο­νται. Και τώρα τελευ­ταία υπάρχει και εξαγωγή τρο­μο­κρα­τι­κών δεμάτων στο εξω­τε­ρικό. Η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επι­τρέ­ψουμε. Η ανα­σφά­λεια κυριαρ­χεί παντού. Οι κίν­δυ­νοι μεγα­λώ­νουν. Οι κυβερ­νώ­ντες επι­δει­κνύ­ουν και ανι­κα­νό­τητα και επι­πο­λαιό­τητα και πολι­τική ανε­ντι­μό­τητα”, τονίζει ο αρχηγός της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης.

Σηκώ­νο­ντας το… γάντι Τσίπρα για την εξε­τα­στική στον τομέα της Υγείας, ο πρό­ε­δρος της Νέας Δημο­κρα­τίας επι­ση­μαί­νει πως κάθε φορά που στο εσω­τε­ρικό της συγκυ­βέρ­νη­σης βρί­σκο­νται σε αδιέ­ξοδο στη δια­πραγ­μά­τευση με τους δανει­στές, εξαγ­γέλ­λουν και μια εξε­τα­στική επι­τροπή. “Η θέση μας είναι κρυ­στάλ­λινη: Δια­φά­νεια για όλα, δια­φά­νεια παντού και για τα πάντα”, σημειώ­νει και ανα­φέ­ρει πως μεί­ζο­νος σημα­σίας και ενα­γώ­νιο αίτημα της κοι­νω­νίας είναι η έξοδος από την κρίση.

“Αγω­νι­ζό­μα­στε δυνα­μικά και δημιουρ­γικά γι’ αυτό. Και ξέρουμε ότι η μόνη λύση είναι εκλογές – εκλογές το ταχύ­τερο. Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περι­πέ­τεια και να τα χάσει όλα επειδή κυβερ­νά­ται από παρακ­μια­κές δυνά­μεις. Δυνά­μεις που θέλουν να κρα­τή­σουν την εξουσία με οποιο­δή­ποτε κόστος για τους πολίτες. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώ­νουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περι­μέ­νει”, τονίζει ο κ. Μητσο­τά­κης.

Μαξίμου: Επι­κίν­δυ­νος για την χώρα ο Μητσο­τά­κης

“Ο Κυρ. Μητσο­τά­κης γνω­ρί­ζει ότι το αφήγημά του περί εκλογών πνέει τα λοίσθια -η δεύτερη αξιο­λό­γηση ολο­κλη­ρώ­νε­ται. Το να αναζητά στη­ρίγ­ματα σε… τρο­μο­δέ­ματα, “ανα­σφά­λεια”, “παρακ­μια­κές δυνά­μεις”, κ.ά. απο­δει­κνύει, για μια ακόμα φορά, ότι είναι επι­κίν­δυ­νος για τη χώρα και όχι για την κυβέρ­νηση”, ανα­φέ­ρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του πρω­θυ­πουρ­γού, “απα­ντώ­ντας” στη δήλωση του προ­έ­δρου της Ν.Δ.

Στο ίδιο πλαίσιο, το πρω­θυ­πουρ­γικό γραφείο Τύπου επι­τί­θε­ται στον κ. Μητσο­τάκη, τονί­ζο­ντας πως: “Προ­κα­λεί κλαυ­σί­γελο η “κρυ­στάλ­λινη θέση” του κ. Μητσο­τάκη για “δια­φά­νεια για όλα, δια­φά­νεια παντού και για τα πάντα”. Προ­φα­νώς από τα “πάντα” εξαιρεί τα χαμένα πόθεν έσχες του”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.