ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Η ΝΔ επενδύει στην επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
456

Η επι­τυ­χη­μένη δράση επι­μόρ­φω­σης του ανθρώ­πι­νου δυνα­μι­κού της Νέας Δημο­κρα­τίας μέσω της Πολι­τι­κής Ακα­δη­μίας Στε­λε­χών, που εγκαι­νιά­στηκε στις αρχές Νοεμ­βρίου 2016 και έχοντας ολο­κλη­ρώ­σει 8 κύκλους σε Αθήνα, Ηρά­κλειο, Θεσ­σα­λο­νίκη, Λαμία και Πάτρα,μετά από τη μεγάλη κι ενθου­σιώδη ζήτηση,συνε­χί­ζε­ται αυτό το Σαβ­βα­το­κύ­ριακο, 11-12Μαρτίου στην Λάρισα, στο ξενο­δο­χείο OlympusTerra.

Στόχος της Πολι­τι­κής Ακα­δη­μίας είναι να καλύψει την αυξα­νό­μενη απαί­τηση για πολι­τικό – στε­λε­χιακό δυνα­μικό που θα δια­θέ­τει υψηλό βαθμό εξει­δί­κευ­σης στα κυρί­αρχα πολι­τικά ζητή­ματα και θα έχει τη δυνα­τό­τητα να αντα­πε­ξέλ­θει στις σύγ­χρο­νες επι­κοι­νω­νια­κές απαι­τή­σεις.

Εν όψει της διορ­γά­νω­σης του 9ου κύκλου ο Γραμ­μα­τέας ΠΕ ΝΔ δήλωσε:«Είμαι ιδιαί­τερα ευτυχής για την μεγάλη επι­τυ­χία αυτής της και­νο­τό­μας δράσης, του φιλό­δο­ξου αυτού προ­γράμ­μα­τος. Η πρώτη Πολι­τική Ακα­δη­μία έλαβε σάρκα και οστά πριν λίγους μόνο μήνες. Σήμερα αυτό που ξεκί­νησε ως μια δράση ενη­μέ­ρω­ση­ςκαι επι­μόρ­φω­σης γίνεται θεσμός.

 Στόχος και αυτού του κύκλου της Πολι­τι­κής Ακα­δη­μίας είναι να παρα­σχε­θούν τα απα­ραί­τητα εφόδια στα πολι­τικά μας στελέχη, τα οποία θα είναι σε θέση να υπο­στη­ρί­ξουν πει­στικά και απο­τε­λε­σμα­τικά την διεύ­ρυνση της απή­χη­σης του ιδε­ο­λο­γι­κού στίγ­μα­τος και του προ­γραμ­μα­τι­κού λόγου της παρά­τα­ξης».

Η Πολι­τική Ακα­δη­μία Στε­λε­χών λει­τουρ­γεί υπό την αιγίδα του Προ­έ­δρου κ. Κυριά­κου Μητσο­τάκη, την επο­πτεία του Γραμ­μα­τέα  Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγε­νάκη, και την ευθύνη του Γραμ­μα­τέα Στρα­τη­γι­κού Σχε­δια­σμού και Επι­κοι­νω­νίας κ. Χρήστου Ταρα­ντίλη.

 

Ειση­γη­τές του προ­γράμ­μα­τος είναι δια­κε­κρι­μέ­νοι εκπρό­σω­ποι του ακα­δη­μαϊ­κού χώρου. Το πρό­γραμ­μα­έ­χει ως εξής:

 

Σάββατο 12Μαρτίου 2017

 

09:00  Εγγρα­φές

09:30  Χαι­ρε­τι­σμοί

10:00  Οικο­νο­μία: Η ελλη­νική κρίση

Ειση­γη­τής: Μιχάλης Αργυρού, Ανα­πλη­ρω­τής Καθη­γη­τής Οικο­νο­μι­κών, CardiffUniversity

11:30  Διά­λειμμα

11:40  Οικο­νο­μία: Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.