Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Μπιγκό και επιθετικός

Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Σαββιδάκη, θέλουν να αποκτήσουν έναν μέσο και έναν επιθετικό, ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι εκλεκτοί έχουν εντοπιστεί από τους «πράσινους» με την διοίκηση ήδη να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο μέσος είναι ο Εμίλ Μπιγκό που αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλή Λάρδου, ενώ το όνομα του επιθετικού δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις και στις δύο μετεγγραφές θα πρέπει να αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Σάββατο φιλικό παιχνίδι με τον Ευκλή
Από εκεί και πέρα, χθες συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο Μαριτσών, με τον Γιώργο Σαββιδάκη να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν και σήμερα, την Παρασκευή θα έχουν ρεπό και το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι.
Αντίπαλος του Ηρακλή θα είναι ο Ευκλής, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να καθορίσουν σε ποιο γήπεδο θα γίνει η αναμέτρηση και η ώρα έναρξής της.
Χαμόγελα για Σαχίνη
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, έχει επιστρέψει από την Δευτέρα ο Νίκος Σαχίνης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο έμπειρος αμυντικός, δείχνει μεγάλη διάθεση να καλύψει το χαμένος έδαφος, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Σαββιδάκη να… χαμογελάει, καθώς θα έχει ακόμα μία λύση στην διάθεσή του, ενόψει της μάχης για την εξασφάλιση της παραμονής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου