Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα υπέστη την Κυριακή στα Ψαχνά, από τον νεοφώτιστο Ηρακλή, με σκορ 3-1 η Ρόδος.
Κι αν η πρώτη ήττα στο Αίγιο ήταν αποτέλεσμα κακής εμφάνισης των «ελαφιών», η συγκεκριμένη, ξεκάθαρα, δεν προήλθε από τη δική τους αγωνιστική εικόνα, αλλά τις αποφάσεις του Λαρισαίου διαιτητή Μπουμαρσόπουλου, που είδε πέναλτι στο 14′, σε τάκλιν του Σταμάτη Καντιμοίρη, αποβάλλοντας μάλιστα τον ποδοσφαιριστή της Ρόδου. Στο 41′, με νέο πέναλτι, σε μία οριακή φάση στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ο κ. Μπουμαρσόπουλος φρόντισε να βάλει το …χεράκι του στην ανατροπή του σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κακλαμάνο να έχει ανοίξει το σκορ στο 4′.
Κάπου εκεί, το ματς τελείωσε και ακόμη ένα γκολ στο 61′, ήρθε να τελειώσει πρόωρα το ματς για τη Ρόδο.
Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη, στερήθηκε με αυτόν τον τρόπο της δυνατότητας να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.
Όπως και να έχει, τα «ελάφια» αφήνουν πίσω το εν λόγω ματς, με μία μεγάλη δόση πικρίας και προσηλώνονται κατ’ αποκλειστικότητα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, που φέρνει στο Δημοτικό Στάδιο τον Ασπρόπυργο.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, θα ξεκινήσει αύριο με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, παρουσία του Γιώργου Στράντζαλη, ο οποίος αναμένεται σήμερα στο νησί μας.
Ο τεχνικός των «ελαφιών», παρέμεινε στην Αθήνα, για προσωπικούς λόγους και απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Μιχάλη Χαρίτου και του Γιάννη Ροδανάκη.
Απόντες, ήταν επίσης οι Γήτας και Μανίκας, οι οποίοι ζήτησαν και πήραν άδεια για να παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι και σήμερα, καθώς και ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.
Ο επιθετικός των «ελαφιών», εξετάστηκε από γιατρό στην πρωτεύουσα, προκειμένου να λάβει μία δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Εύβοιας και τον ανάγκασε να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο. Εξάρθρωση κλείδας ωμοπλάτης λέει η γνωμάτευση και ο Μαραγκουδάκης θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του νησιού μας για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων.
Όσον αφορά στη χθεσινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φάνης Παπαδόπουλος, ενώ εκτός ρυθμού παραμένουν οι Παπαδημήτρης, Μαϊλης και Σουμουλίδης, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες του στην Αθήνα.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/to-afini-piso/













