ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Βέστερλο ο Μανιάς

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΝΙΑΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας ακόμα Έλληνας παίκτης θα δοκι­μά­σει την τύχη του στο Βέλγιο. Έχοντας μείνει ελεύ­θε­ρος από τον ΠΑΣ Γιάν­νινα, ο Μιχάλης Μανιάς συμ­φώ­νησε σε όλα με τη Βέστερλο.

Ο 26χρονος Ρόδιος επι­θε­τι­κός υπέ­γραψε για δυο χρόνια και στις πρώτες του δηλώ­σεις παρου­σιά­στηκε έτοιμος να πετύχει πολλά γκολ.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«Η Βέστερλο ανα­κοι­νώ­νει την πρώτη της μετεγ­γραφή για το καλο­καίρι. Ο Μανιάς έρχεται από την Ελλάδα και τον ΠΑΣ Γιάν­νινα, με τον οποίο άγγιξε την έξοδο στην Ευρώπη φέτος. Ο Έλληνας άσος υπέ­γραψε για δυο χρόνια».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Μανιάς σημεί­ωσε: «Ανυ­πο­μονώ για το ξεκί­νημα της σεζόν. Η Βέστερλο είναι η πρώτη μου ομάδα εκτός Ελλάδας, οπότε θέλω να νιώσω σαν το σπίτι μου όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θα κάνω αυτό που ξέρω. Να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι ο Μιχάλης Μανιάς δεν είναι ο μονα­δι­κός Δωδε­κα­νή­σιος ποδο­σφαι­ρι­στής που θα αγω­νι­στεί στο Βελγικό πρω­τά­θλημα, καθώς τα τελευ­ταία χρόνια ο Κώος, Στέργος Μαρίνος φοράει την φανέλα της Σαρ­λε­ρουά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.