ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κ. Μιχ. Κόκκινος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
γενοκτονία Ποντίων

Εκδη­λώ­σεις για την Ημέρα Μνήμης της γενο­κτο­νίας του Πόντου,  συν­διορ­γα­νώ­νουν στη Ρόδο η Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Σύλ­λο­γος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής».

Ξεκί­νη­σαν στις 19 Μαΐου με την έκθεση φωτο­γρα­φίας στο κατά­λυμα της Γαλλίας με θέμα την Ποντιακή γενο­κτο­νία και κορυ­φώ­νο­νται την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 με την επίσημη δοξο­λο­γία και την κατά­θεση στε­φά­νου στο Βωμό της Πατρί­δας από την Ελλη­νική Κυβέρ­νηση, την οποία θα εκπρο­σω­πή­σει ο Επι­κε­φα­λής της Γενικής Γραμ­μα­τείας Απο­δή­μου Ελλη­νι­σμού κ. Μιχάλης Κόκ­κι­νος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.