Αθλητικά

Τριπλή ανανέωση

Την υλοποίηση του προγραμματισμού τους ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ξεκίνησαν οι άνθρωποι του Πολύστρατου. Οι «πράσινοι» των Λαέρμων μετά από την επέκταση της συνεργασίας τους με το τεχνικό δίδυμο των Βασίλη Βασιλώττου και Στέργου Σαρικά, έστρεψαν την προσοχή τους στα του έμψυχου δυναμικού και στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.
Οι Λαερμενοί ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις τρεις πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, καθώς οι Γιώργος Χαριλάου, Στράτος Χατζημιχαήλ και Αγαπητός Λυκοπάντης συμφώνησαν να παραμείνουν στον Πολύστρατο για να τον βοηθήσουν και στη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον πρόεδρο Λευτέρη Χριστοφόρου να επιβεβαιώνει στην «δσπορ» την επέκταση των συμβολαίων τους.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται να ανακοινωθούν και νέες συμφωνίες.
Πρόθεση των ανθρώπων του Πολύστρατου είναι να διατηρήσουν στις τάξεις τους όλο το βασικό κορμό της ομάδας και να γίνουν λίγες και στοχευμένες μετεγγραφές που θα ανεβάσουν περισσότερο την ποιότητα του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «πράσινοι» των Λαέρμων, ήδη εξετάζουν και την μετεγγραφική αγορά, προκειμένου να είναι έτοιμοι να κινηθούν για να στελεχώσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου