Αθλητικά

Νίκη με Σάμο

Μπάσκετ

Τη νίκη με σκορ 58-43 πέτυχε η μικτή μας ομάδα της Δωδεκανήσου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην αντίστοιχη της Τ.Ε. Σάμου, προχθές το βράδυ στο νησί του Πυθαγόρα. Η μικτή μας είχε καλά και κακά διαστήματα στο παιχνίδι της αλλά γενικότερα ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.. Με κορυφαίο και πρώτο σκόρερ τον Γιουσέμογλου που πέτυχε 21 πόντους, η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα στο β’ ημίχρονο και ειδικά ξέφυγε στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο σκοράρισμα βοήθησαν επίσης οι Πλευράκης, Μπόζιτς και Νουμερόπουλος. Ο Βενέτης Θωμίδης και ο Δημήτρης Τζομάκας μοίρασαν το χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και εν μέρει έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία της μικτής μας, η οποία έπαιξε ξανά χθες το βράδυ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Τ.Ε. Σάμου.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-14, 19-24(ημ.), 28-37, 43-58
Διαιτητές: Βαρδίκος- Χατζημιχάλης
Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ (Βογιατζής): Μούσης 3(1), Βάκρας 3(1), Πετρίδης, Αλεξανδρόπουλος 10(2), Τσιβεριώτης Α. 3(1), Καλπακίδης 3(1), Τσιβεριώτης Δ., Λιάπης 2, Βασιλείου, Παππάς, Σαπουνάς 19(2), Τσαχιρίδης.
Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Θωμίδης- Τζομάκας): Καπλανίδης, Καραθωμάς 4, Βασιλείου, Πλευράκης 11, Γιουσέμογλου 21(1), Μπόζιτς 8, Σαουλίδης 2, Κωνστάντουρας 2, Φλεβαράς 4, Μιρόσαβιτς, Νουμερόπουλος 6, Μόραλης, Βιτζηλαίος.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.