Υπερπτήσεις δύο τουρκικών F-16 σημειώθηκαν την Τετάρτη στα 27.000 ποδια πάνω από τη Ρω. Πρόκειται για μια κίνηση σημειολογικής σημασίας καθώς στο νησί βρίσκεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, για ευχές στους στρατιώτες.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στις 14:28 στο FIR Αθηνών ανατολικά της Ρόδου και στις 14:44 πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη Ρω, στα 27.500 πόδια.
Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 14:45 ανατολικά της Ρόδου.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.