ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιππικό υπερθέαμα στη Φιλέρημο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΑΣΙΑ ΚΑΔΜΟΣ

Σή­με­ρα θα διε­ξα­χθεί ο 2ος  αγώ­νας του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος Ιπ­πι­κής Αντο­χής που θα διορ­γα­νώ­σει ο Ιπ­πι­κός Όμι­λος «Κά­δμος» στις εγκα­τα­στά­σεις του, με τη συμ­με­το­χή πε­ρισ­σό­τε­ρων από 20 αθλη­τών, από όλη την Ελ­λά­δα.

Μετά τη διε­ξα­γω­γή του πρώ­του αγώνα που είχε γίνει στη Λαμία, στη βαθ­μο­λο­γία του πρω­τα­θλή­μα­τος προη­γεί­ται ο Πα­ντε­λής Σα­λο­νι­κιός, ακο­λου­θεί η Να­τα­λί Πι­λα­τά­κη, επί­σης του Ι.Ο. Ια­λυ­σού, ενώ στην τρίτη θέση βρί­σκε­ται η Μαίρη Χα­τζη­βα­σι­λεί­ου. Φυ­σι­κά οι ανα­βά­τες μας θέ­λουν να δια­τη­ρη­θούν στην κο­ρυ­φή, όμως οι αθλη­τές από την υπό­λοι­πη χώρα έχουν έρθει στη Ρόδο για να τους «γκρε­μί­σουν» από αυτή.

Οι αγώ­νες αφο­ρούν στην κα­τη­γο­ρία των 90 χι­λιο­μέ­τρων ελεύ­θε­ρης τα­χύ­τη­τας, ενώ την ίδια ημέρα θα γί­νουν και αγώ­νες για τις κα­τη­γο­ρί­ες των 20, 40 και 60 χι­λιο­μέ­τρων για την πρό­κρι­ση στη «με­γά­λη» κα­τη­γο­ρία.

Η διορ­γά­νω­ση θα διε­ξα­χθεί στις εγκα­τα­στά­σεις του Κά­δμου στη Φι­λέ­ρη­μο, με την εί­σο­δο για τους θε­α­τές, που πρέ­πει να δώ­σουν δυ­να­μι­κό «παρών» για να στη­ρί­ξουν τις προ­σπά­θειες των αθλη­τών μας, να είναι ελεύ­θε­ρη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.