ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στην μεγάλη παρέλαση της 7ης Μαρτίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
παρέλαση Μάρτιος

Σε εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται η με­γά­λη πα­ρέ­λα­ση στην Ρόδο στα πλαί­σια του εορ­τα­σμού της επε­τεί­ου της Εν­σω­μά­τω­σης της Δω­δε­κα­νή­σου, με την πα­ρου­σία των το­πι­κών αρχών, των σω­μά­των ασφα­λεί­ας και της μα­θη­τιώ­σας νε­ο­λαί­ας. Ο και­ρός βο­ή­θη­σε και πολύς κό­σμος προ­σήλ­θε από νωρίς.

Την κυ­βέρ­νη­ση εκ­προ­σω­πεί ο Γε­νι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του υπουρ­γεί­ου ερ­γα­σί­ας κ. Νίκος Φρα­γκος

Δεν ανέ­βη­καν στην εξέ­δρα των επι­σή­μων, οι βου­λευ­τές του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ κ.κ Νε­κτά­ριος Σα­ντο­ρι­νιός και Δη­μή­τρης Γάκης, οι οποί­οι πα­ρέ­μει­ναν ανά­με­σα στον κόσμο.

Ο κ. Σα­ντο­ρι­νιός δή­λω­σε ότι αυτή είναι η πάγια τα­κτι­κή του και δεν ανε­βαί­νει στην εξέ­δρα όταν δεν εκ­προ­σω­πεί την Βουλή των Ελ­λή­νων.

Ο κ. Ηλίας Κα­μα­τε­ρός, όπως επί­σης και ο βου­λευ­τής της ΝΔ κ. Μάνος Κόν­σο­λας, βρί­σκο­νται στην Κω, για τον εκεί εορ­τα­σμό της 7ης Μαρ­τί­ου, ο οποί­ος πραγ­μα­το­ποιεί­ται πα­ρου­σία του Προ­έ­δρου της Δη­μο­κρα­τί­ας.

Εντυ­πω­σί­α­σαν τον κόσμο οι τρεις πι­λό­τοι του F16, το οποίο πέ­τα­ξε μετά το πέρας της πα­ρέ­λα­σης, κά­νο­ντας εντυ­πω­σια­κή επί­δει­ξη.

Τους τρεις πι­λό­τους υπο­δέ­χθη­καν στην Πε­ρι­φέ­ρεια ο Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης κ. Γιώρ­γος Χα­τζη­μάρ­κος και ο Δή­μαρ­χος Ρόδου κ. Φώτης Χα­τζη­διά­κος, κερ­νώ­ντας τους σούμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.