Ο Νίκος Δημαράκης ορίσθηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση της πρωτοπόρου Ρόδου στην Κω, με αντίπαλο τον Ανταγόρα, με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.
Εξάλλου, ο Μανώλης Μίαρης θα διευθύνει το ντέρμπι στο Παραδείσι, ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Άρη Αρχαγγέλου, ενώ ο Τάσος Γιαννουκάς θα είναι ο ρέφερι της συνάντησης Δόξα Ψίνθου-Κλεόβουλος.
Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Καλυμνιακό να υποδέχεται τον Φοίβο Κρεμαστής, με διαιτητή τον Φραγκιαδάκη και τον Διαγόρα να φιλοξενεί τον Αντίμαχο, σε ακόμη ένα ντέρμπι, το οποίο θα διαιτητεύσει ο Μανώλης Κυρίτσης. Ο Αντώνης Παπαβασιλείου θα «σφυρίξει» το Ηρακλής Λάρδου-Διαγόρας Βατίου και ο Νίκος Δημαράκης το ματς της Δευτέρας, μεταξύ ΑΕ Λέρου και Απόλλωνα Απολλώνων.
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 27/2/2016
Στάδιο Ανταγόρα (13.00): Ανταγόρας-ΑΣ Ρόδος (Σημαντηράκης)
Δημαράκης, Κρίκογλου, Καραμούτας (Αργυρίου)
Παραδείσι (15.15): Κλεάνθης-Άρης Αρχαγγέλου (Παπαδημήτρης)
Μίαρης, Μοσχάτος, Γιακουμάκης (Ζαννετίδης)
Ψίνθος (15.15): Δόξα Ψίνθου-Κλεόβουλος (Καρίκης)
Γιαννουκάς, Τσέτσος, Κόκκαλης (Καλαθενός)
Κυριακή 28/2/2016
Κάλυμνος (12.30): Καλυμνιακός-Φοίβος Κρεμαστής (Κορφιάς)
Φραγκιαδάκης, Ωραιόπουλος, Δημαράκης
Δημοτικό Στάδιο (14.00): Διαγόρας-Αντίμαχος (Ματσαμάς)
Κυρίτσης, Λάζος, Στεφανάκης (Κόττορος)
Λάρδος (15.15): Ηρακλής Λάρδου-Διαγόρας Βατίου (Κουγκράς)
Παπαβασιλείου, Σταυρούλιας, Μπερδεμπές (Σακελλαρίδης)
Δευτέρα 29/2/2016
Λακκί (11.30): ΑΕ Λέρου-Απόλλων Απολλώνων (Χατζηγεωργίου)
Δημαράκης, Πατσιαούρας, Βουλγαράκης (Καστής)








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.