ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το στέμμα στο 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
3o ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Οι μαθήτριες- αθλή­τριες του 3ου ΓΕ.Λ. Ρόδου είναι πρω­τα­θλή­τριες Δωδε­κα­νή­σου στο σχολικό πρω­τά­θλημα των Λυκείων. Η ομάδα του Θεό­φι­λου Ξυπο­λιτά κέρδισε μετά από ένα επίσης συγκλο­νι­στικό τελικό το Λύκειο Αντι­μά­χειας της Κω με 29-27. Αξίζει μάλιστα να σημειω­θεί ότι οι Κώες προη­γή­θη­καν με 23-27 λίγο πριν το τέλος, αλλά το 3ο ΓΕ.Λ. Ρόδου έκανε σερί 6-0 στο τελευ­ταίο δίλεπτο και πήρε τη νίκη τίτλου. Με την Μιρτάι να δημιουρ­γεί πολλά προ­βλή­ματα στις Ροδί­τισ­σες, το Λύκειο της Αντι­μά­χειας ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ. Φυσικά το α’ ημί­χρονο θα ξεχα­στεί πολύ γρήγορα, αφού το θέαμα ήταν κάκιστο με το σκορ να είναι 8-8!

Στη συνέ­χεια, οι Κώες ξέφυγαν με 13-19, όμως με προ­σπά­θεια της Κακά, τα κορί­τσια του Θεό­φι­λου Ξυπο­λιτά ισο­φά­ρι­σαν σε 19-19. Οι Ροδί­τισ­σες προ­σπά­θη­σαν να παίξουν μέσα στη ρακέτα με της Πίτση και Κακά που βοή­θη­σαν σημα­ντικά και προ­σπέ­ρα­σαν με 23-21. Η Αντι­μά­χεια έκανε το 23-27 για να ισο­φα­ρί­σει σε 27-27 η Πίτση. Στην τελευ­ταία επίθεση και με το σκορ στο 29-27, η Ιερο­μνή­μων αστό­χησε σε τρί­πο­ντο και το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου πανη­γύ­ρισε τον τίτλο στο «Βενε­τό­κλειο».

Τα οκτά­λε­πτα ήταν: 2-2, 8-8(ημ.), 19-21, 29-27

Διαι­τη­τές: Αθανασιάδης- Ναλ­μπά­ντης

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ (Ξυπο­λι­τάς): Κακά 4, Κατ­τα­βε­νάκη 4, Μάχλη 2, Παπα­θε­ο­δω­ράκη 2, Ηρα­κλείδη 7, Ντίντα, Πίτση 8.

ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΚΩ (Γιαν­νού­λης): Κωστα­ρέ­λου 2, Μιρτάι 14(1), Ζερβού, Τσίκνη 4, Διψελλά 4, Σαρρή, Ιερο­μνή­μων 3.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.