Αθλητικά

Τέλος ο Σαπαλίδης, κινείται για δύο μετεγγραφές

Χωρίς τον Σταύρο Σαπαλίδη θα πορευτεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο Απόλλωνας Απολλώνων.
Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς έλυσε την συνεργασία του επικαλούμενος τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Πλέον, ο Σαπαλίδης είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Απολλωνιάτες να τον ευχαριστούν με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Απόλλωνα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Σαπαλίδη για την έως τώρα συνεργασία και να του ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία και καλή σταδιοδρομία αν συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα».
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα κινούνται για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχο δυναμικού τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν επιθετικό και έναν αριστερό μεσοαμυντικό, γι’ αυτό και ήδη εξετάζουν την αγορά, προκειμένου να εντοπίσουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές .
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι Απολλωνιάτες έχουν αποκτήσει τον Νικήτα Σκούμπρο, ενώ απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και η μετεγγραφή του Δημήτρη Διακουράκη.
Τώρα όσον αφορά τις προπονήσεις, χθες οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, καθώς σήμερα και την Παρασκευή θα έχουν ρεπό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν ρεπό και το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να αποφασίσει σήμερα ο προπονητής, Χρυσόστομος Χάσταλης.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να γίνει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου