ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Πρωτοχρονιά το Santa Run της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Την προσεχή Πέμπτη, πρώτη ημέρα του χρόνου, στις 19.00 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί τελικά ο αγώνας τρε­ξί­μα­τος, Santa Run Rodos edition, που διορ­γα­νώ­νουν η Ομάδα Δρομέων Ρόδου και ο σύλ­λο­γος τριά­θλου Απόλ­λω­νας Ρόδου. Η ανα­κοί­νωση για τον αγώνα:

«Ελάτε όλοι ντυ­μέ­νοι σαν Άγιος Βασίλης να τρέ­ξουμε για να μαζέ­ψουμε χρήματα για το κοι­νω­νικό παντο­πω­λείο. Δια­δρομή: Δημαρ­χείο – Λιμε­ναρ­χείο, επι­στροφή και μετά μέσα από το κέντρο, Πεζό­δρομο, Ακα­δη­μία, Δημαρ­χείο. Σας περι­μέ­νουμε.

Απα­ραί­τητη προ­ϋ­πό­θεση είναι να φοράμε κάτι χρι­στου­γεν­νιά­τικο. Επίσης θα προ­σπα­θή­σουμε να φέρουμε άτομο από το κοι­νω­νικό παντο­πω­λείο και όποιος θέλει μπορεί να δώσει είδη πρώτης ανάγκης ή λίγα χρήματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην ώρα διε­ξα­γω­γής θα έχει βρα­διά­σει οπότε καλό θα ήταν να φέρετε αντα­να­κλα­στικά μπουφάν και φώτα κεφαλής για να φαι­νό­μα­στε. Απα­ραί­τητο να φοράτε το οτι­δή­ποτε χρι­στου­γεν­νιά­τικο πάνω σας, πχ σκου­φάκι, λαμπά­κια, στολή Άγιου Βασίλη, κέρατα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.