Ειδήσεις

ΝΔ Κω: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Τάσου Καραμάριου

Με μεγάλη θλίψη μας πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του τέως βουλευτή μας κ. Τάσου Καραμάριου.

Ο Τάσος Καραμάριος ήταν πάντα ένας αγωνιστής της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Δωδεκανήσου. Έδωσε μεγάλες μάχες και πάλεψε για την βελτίωση της ζωής όλων των Δωδεκανήσιων πολιτών. Κατάφερε να επηρεάσει θετικά τις σχέσεις της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους μας μέσο της κοινοβουλευτικής του δράσεις αλλά και τους χώρους του αθλητισμού, του πολιτισμού και των γραμμάτων των νησιών της Δωδεκανήσου μέσα από την πλούσια κοινωνική του δράση. Το έργο και οι δράσεις του θα παραμείνουν σπουδαία παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές όλης της Δωδεκανήσου με βασικό χαρακτηριστικό την σεμνότητα, το ήθος, την ταπεινότητα και την σεμνότητα του.

Ο πρόεδρος, τα στελέχη και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου αυτού Δωδεκανήσιου άντρα και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου