ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατά 30% αυξημένα τα κονδύλια για την παιδεία στα νησιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Πόκκιας Γιώργος

Αυξη­μένα κατά 30% θα είναι τα κον­δύ­λια που θα δια­τε­θούν από το κεντρικό κράτος, για τα λει­τουρ­γικά έξοδα των σχο­λείων στα νησιά.

Αυτό ανα­κοί­νωσε χθες ο αντι­δή­μαρ­χος κ. Γ. Πόκκιας, λέγο­ντας ότι η κυβέρ­νηση απο­φά­σισε να αυξήσει τις σχε­τι­κές πιστώ­σεις, ανα­γνω­ρί­ζο­ντας τις νησιω­τι­κές ιδιαι­τε­ρό­τη­τες.

Εν τω μεταξύ, στις αρχές Δεκεμ­βρίου θα συνε­δριά­σει στην Αθήνα η Περι­φε­ρειακή Ένωση Δήμων και θα ακο­λου­θή­σει έκτακτο συνέ­δριο της Κεντρι­κής Ένωσης προ­κει­μέ­νου να κατα­τε­θούν στο υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών προ­τά­σεις για αλλαγές στον «Καλ­λι­κράτη».

Εκεί ανα­μέ­νε­ται να κατα­τε­θούν προ­τά­σεις που σχε­τί­ζο­νται με την ανα­γνώ­ριση της νησιω­τι­κό­τη­τας για τους Δήμους του Αιγαίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.