Αθλητικά

«Μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση»

Σήμερα στο γήπεδο Αρχαγγέλου ( 15:00) ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τον τοπικό Άρη να υποδέχεται την ΑΕΡΑ σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Μιχάλη Μανωλά προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, με τελευταία αυτή απέναντι στον Φοίβο στο γήπεδο Κρεμαστής με σκορ 3-0 , γι’ αυτό και θέλουν στην σημερινή αναμέτρηση να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά.
Φυσικά οι Αρχαγγελίτες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η ΑΕΡΑ διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Ωστόσο, όλοι στον Άρη πιστεύουν ότι αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και έχοντας στα υπέρ της και τον παράγοντα έδρα, τότε έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή Μιχάλη Μανωλά που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΡΑ, προκειμένου να κατακτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμάς».
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο Αρχαγγέλου με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα το οποίο επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, ο Μιχάλης Μανωλάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάριου Μπαϊρακτάρη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φοίβο.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου