ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κως: Σεμινάριο διαχείρισης θυμάτων από καταστροφές

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Εντα­τικά σεμι­νά­ρια δια­χεί­ρι­σης θυμάτων κατα­στρο­φών διε­νερ­γού­νται από την Ιατρική σχολή του Πανε­πι­στη­μίου Αθηνών για 3η συνεχή χρονιά στην Κω . Χθες πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε άσκηση ετοι­μό­τη­τας στο Νοσο­κο­μείο του νησιού με προ­σο­μοί­ωση στην αντι­με­τώ­πιση ατυ­χή­μα­τος με πολ­λα­πλές απώ­λειες υγείας. Στην άσκηση εκτός από τις εμπλε­κό­με­νες υπη­ρε­σίες έλαβαν μέρος και οι 110 συμ­με­τέ­χο­ντες στο σεμι­νά­ριο φοι­τη­τές της Ιατρι­κής Σχολής με τους καθη­γη­τές τους.

Σήμερα θα ακο­λου­θή­σει άσκηση προ­σο­μοί­ω­σης με μαζική κατα­στροφή στο Νοσο­κο­μείο Κω. Για την ανα­γκαιό­τητα δημιουρ­γίας «Κέντρου Εκπαί­δευ­σης και Δια­χεί­ρι­σης κατα­στρο­φών» έκανε λόγο στην έναρξη του σεμι­να­ρίου ο ανα­πλη­ρω­τής καθη­γη­τής της Ιατρι­κής Σχολής Θεό­φι­λος Ρόζε­μπεργκ ενώ ο καθη­γη­τής Δυνα­μι­κής Τεκτο­νι­κής και Εφαρ­μο­σμέ­νης Γεω­λο­γίας ΕΚΠΑ Ευθύ­μιος Λέκκας μίλησε για τα σχέδια ετοι­μό­τη­τας σε περί­πτωση σεισμού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.