Αποδεκατισμένοι αλλά αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη είναι οι παίκτες της Ρόδου, ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα με τον Πανναξιακό (3μ.μ.. Δημοτικό Στάδιο) για την 10η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Παρά τις πολλές απουσίες, οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη δεν φαίνεται να πτοούνται και αυτοί που θα χρησιμοποιηθούν είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν το «τρίποντο». Η Ρόδος θέλει τη νίκη για να έχει αντίκρισμα και η εκτός έδρας επιτυχία της περασμένης Τετάρτης στο παιχνίδι με το Καρλόβασι.
Εκτός αποστολής είναι οι ακόλουθοι πέντε παίκτες:
-Ο Καταπόδης που είδε στη Σάμο την απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε αντίπαλο που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ και έτσι θα τιμωρηθεί με μια αγωνιστική.
-Ο Φράγκος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.
-Ο Πελέκης που έχει πάθει ελαφρύ τράβηγμα στον προσαγωγό.
-Ο Πατούχος που έχει τράβηγμα στον δικέφαλο.
-Ο Δανάς που είναι τιμωρημένος και «χρωστάει» ακόμα μια αγωνιστική.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη ο οποίος τους κάλεσε όλους στα αποδυτήρια σήμερα το μεσημέρι.
Διαιτησία
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Φώτης Ντάουλας και «βοηθοί» του θα είναι οι Παναγιώτης Γούναρης και Ιωαννίδης Ζήσης. Και οι τρεις τους είναι από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μιχάλης Ερωτόξριτος του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/misi-alla-apofasismeni/













