Ο ρεπόρτερ, Marcus Walker, της Wall Street Journal σημείωσε στο twitter πως: ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που επανεκλέγεται έχοντας υπερψηφίσει μνημόνιο και μέσα στην κρίση.
Σε άλλο του σχόλιο στο κοινωνικό δίκτυο, ο ρεπόρτερ δήλωσε ότι υπάρχει απάθεια σχολιάζοντας το μεγάλο ποσοστό της αποχής και επεσήμανε «ωστόσο αυτό δεν έβλαψε το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.