Ειδήσεις

ΝΔ: Οι όροι του ντιμπέιτ προσδιορίζονται αποκλειστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας Μεϊμαράκης

«Οι όροι και οι προϋποθέσεις προσδιορίζονται αποκλειστικά από το ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία το απόγευμα της Παρασκεύης και εν όψει της τηλεμαχίας των δύο πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα.

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, έχει ξεκαθαρίσει ότι, προκειμένου να γίνει δημόσιος διάλογος και να ενημερωθούν οι πολίτες, συμμετέχει, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, σε οποιαδήποτε συζήτηση Πολιτικών Αρχηγών και με οποιαδήποτε διαδικασία», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.