ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επανειλημμένες κυβιστήσεις από τον Τσίπρα – Ψευδείς οι καταγγελίες Καμμένου

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Κωνσταντοπούλου

Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα πριν ο ίδιος μιλήσει στη Διεθνή Έκθεση της Θεσ­σα­λο­νί­κης, αλλά και της συγκυ­βέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξα­πέ­λυσε κατά τη διάρ­κεια της συνέ­ντευ­ξης τύπου για θέματα επι­και­ρό­τη­τας που άπτο­νται της λει­τουρ­γίας της Βουλής, η πρώην πρό­ε­δρός της και ανε­ξάρ­τητη βου­λευ­τής, Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου.

«Κάποιοι αισθά­νο­νται πολύ άσχημα με τον εαυτό τους, επειδή άλλα είπαν και άλλα τελικά έκαναν. Κάποιοι αισθά­νο­νται πολύ άσχημα με τον εαυτό τους επειδή είπαν ότι δεν θα ψηφί­σουν μνη­μό­νια και τελικά ψήφισαν τo χειρότερo», είπε.

Η κα Κων­στα­ντο­πού­λου κατο­νό­μασε συγκε­κρι­μένα μέσα μαζικής ενη­μέ­ρω­σης, που σύμφωνα με την ίδια, συν­δέ­ο­νται με το πρώην πρω­θυ­πουρ­γικό περι­βάλ­λον και υπο­στή­ριξε ότι την συκο­φα­ντούν πως απέ­κρυψε και απο­σιώ­πησε μία δικο­γρα­φία που δια­βι­βά­στηκε στη Βουλή και επι­προ­σθέ­τως ότι έκανε άλλα ως πρό­ε­δρος της Βουλής, από όσα έλεγε ως βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανε­ξάρ­τητη βου­λευ­τής ενέταξε αυτή την επίθεση, όπως την χαρα­κτή­ρισε, σε μία από­πειρα απο­δό­μη­σης της προ­σω­πι­κό­τη­τας της, απο­κα­λώ­ντας την ως μία στρα­τη­γική αντι­στροφή της πραγ­μα­τι­κό­τη­τας, ενώ απέδωσε την εμπλοκή του ονό­μα­τός της σε περι­πτώ­σεις δια­πλο­κής και δια­φθο­ράς, στην προ­σπά­θεια κάποιων να πληγεί η πολι­τική της συνέ­πεια.

Σε μία ευθεία αναφορά στην Αλέξη Τσίπρα, επα­νέ­λαβε ότι η ίδια, αντί­θετα με άλλους, έχει το δυσμε­νές προ­νό­μιο να έχει πει και να έχει κάνει ως πρό­ε­δρος της Βουλής, αυτά για τα οποία αγω­νί­στηκε ως βου­λευ­τής, τον οποίο και κατη­γό­ρησε για ασυ­νέ­πεια και ότι υπό το κράτος πανικού, προ­χώ­ρησε σε επα­νει­λημ­μέ­νες κυβι­στή­σεις, όπως χαρα­κτη­ρι­στικά είπε.

Χαρα­κτή­ρισε απο­λύ­τως ψευδείς και τερα­τώ­δεις τις καταγ­γε­λίες του κ. Καμ­μέ­νου μέσω του ΣΚΑΪ, ο οποίος την κατη­γό­ρησε πως καθυ­στέ­ρησε να φέρει προς συζή­τηση στη Βουλή το θέμα των υπο­βρυ­χίων και άλλες υπο­θέ­σεις για τα εξο­πλι­στικά. Μάλιστα ο κ. Καμ­μέ­νος διε­ρω­τή­θηκε ποιες ήταν οι σχέσεις της με τον πρώην γραμ­μα­τέα εξο­πλι­σμών, Αντώνη Κάντα.

ΑΝΕΛ: Ανυ­πό­στα­τοι οι ισχυ­ρι­σμοί της Κων­στα­ντο­πού­λου για τα εξο­πλι­στικά

Αμεση ήταν η απά­ντηση της εκπρο­σώ­που των ΑΝΕΛ, κα. Μ. Χρυ­σο­βε­λώνη, η οποιά με ανα­κοί­νωσή της χαρα­κτή­ρισε «ανυ­πό­στα­τους» τους ισχυ­ρι­σμούς της κα. Κων­στα­ντο­πού­λου σχετικά με τη δικο­γρα­φία για τα εξο­πλι­στικά

«Στους ανυ­πό­στα­τους ισχυ­ρι­σμούς της πρώην Προ­έ­δρου της Βουλής σχετικά με τη δικο­γρα­φία για τα εξο­πλι­στικά απα­ντούμε:

Πρώτον: Για τη συγκρό­τηση Εξε­τα­στι­κής Επι­τρο­πής σχετικά με την υπόθεση των εξο­πλι­στι­κών απαι­τού­νται οι υπο­γρα­φές τριάντα βου­λευ­τών και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε δεκα­τρείς βου­λευ­τές.

Δεύ­τε­ρον: η σχετική δικο­γρα­φία παρα­δό­θηκε από την κα Κων­στα­ντο­πού­λου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή.

Και τρίτον: επειδή η κ. Κων­στα­ντο­πού­λου ισχυ­ρί­στηκε πως η ίδια ανα­κοί­νωσε στην Ολο­μέ­λεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικο­γρα­φία για τα εξο­πλι­στικά από τη Δικαιο­σύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανα­κοί­νωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρό­σωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνί­γε­ται, «ο νονός, ο νονός…».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.