ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρή 66χρονη μετανάστρια σε δύσβατη περιοχή της Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Ενη­με­ρώ­θηκε, μεσημ­βρι­νές ώρες χθες, η Λιμε­νική Αρχή Κω, από το Κέντρο Επι­χει­ρή­σεων για ύπαρξη ατόμων σε δυσχερή θέση, στην περιοχή “ΘΕΡΜΑ” ν. Κω.

Άμεσα απέ­πλευσε περι­πο­λικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντό­πισε στις περιο­χές “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ” και “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑ” ν. Κω, συνο­λικά δεκα­πέ­ντε (15) παρά­τυπα εισελ­θό­ντες αλλο­δα­πούς, τους οποίους περι­συ­νέ­λεξε και μετέ­φερε με ασφά­λεια στον προ­βλήτα “ΩΚΑΙΑΝΙΣ” της νήσου.

Οι ανωτέρω ανέ­φε­ραν ότι σε κοντινή από­σταση, βρι­σκό­ταν και μία ηλι­κιω­μένη γυναίκα, η οποία αντι­με­τώ­πιζε δυσκο­λία κίνησης και έχρηζε ιατρι­κής βοή­θειας. Άμεσα το περι­πο­λικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο οποίο επέ­βαινε και Κλι­μά­κιο της Πυρο­σβε­στι­κής Υπη­ρε­σίας, προ­σέγ­γισε δύσβατο σημείο της εν λόγω περιο­χής, εντο­πί­ζο­ντας την 66χρονη αλλο­δαπή, χωρίς τις αισθή­σεις της.

Η ανωτέρω μετα­φέρ­θηκε στον επι­βα­τικό λιμένα ν. Κω, όπου παρε­λή­φθη από ασθε­νο­φόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διε­κο­μί­σθη στο Γενικό Νοσο­κο­μείο Κω όπου δια­πι­στώ­θηκε ο θάνατός της.

Προ­α­νά­κριση διε­νερ­γεί­ται από την οικεία Λιμε­νική Αρχή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.