Ειδήσεις

“Οργανωμένο σχέδιο” βλέπει ο Καμμένος πίσω από τις φωτιές – Υπονόμευση της “εθνικής προσπάθειας” η Δούρου

Με την Ελλάδα να φλέγεται, τον κρατικό μηχανισμό να αποδεικνύεται απροετοίμαστο και τις δυνάμεις πυρόσβεσης να μην μπορούν με τίποτα να συντονιστούν, η κυβέρνηση βλέπει οργανωμένο σχέδιο και μάλιστα στη συσκεψη για τις πυρκαγιές που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετέχει και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.

Με ένα άλμα λογικής, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου -σε μια επανεμφάνισή της μετά από πολύ καιρό- έφτιαξε το σενάριο: «Αυτό που βλέπω μοιάζει να είναι υπονόμευση της εθνικής προσπάθειας».

Αλλά και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος πήρε τη σκυτάλη της συνωμοσιολογίας και δήλωσε ότι οι πολλές πυρκαγιές με διαφορετικές εστίες τις τελευταίες ώρες του δείχνουν ότι «είναι πολύ πιθανό να έχουμε εμπρησμούς και προσπάθεια ενός κλίματος όπως του 2007». Και στο πλαίσιο αυτό έβγαλε στους δρόμους και στα βουνά τις Ένοπλες Δυνάμεις για περιπολίες σε όλη την Ελλάδα.

Κανείς από τους δύο -ούτε η κ. Δούρου, ούτε ο κ. Καμμένος- δεν εξήγησαν φυσικά τι ακριβώς εννοούν και δεν κατονόμασαν τους υπονομευτές της χώρας.

Σημαντική… λεπτομέρεια, ότι ο κ. Καμμένος, πριν κάνει τις δηλώσεις κι ενώ η χώρα φλέγονταν, έκοβε κορδέλες: για το πρώτο έργο της ΜΟΜΑ στην Ικαρία.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ καλεί «την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο αντί να διακινούν θεωρίες συνωμοσίας, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να προστατεύσουν τις ζωές και την περιουσία των πολιτών και το δασικό πλούτο της χώρας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού»

thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου