ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Thomas Cook: “‘Εβγαλε” στη γερμανική αγορά ξενοδοχεία στην Κρήτη και Ρόδο για το 2016

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ξενοδοχείο
Μέγεθος γραμμάτων

Ξε­νο­δο­χεία στην Κρήτη και τη Ρόδο πε­ρι­λαμ­βά­νει η πρώτη προ­ώ­θη­ση του προ­γράμ­μα­τος του Thomas Cook στη Γερ­μα­νία για τη θε­ρι­νή πε­ρί­ο­δο του 2016.

Η πρώτη προ­ώ­θη­ση του προ­γράμ­μα­τος για τις λε­γό­με­νες πρώ­ι­μες κρα­τή­σεις έχει 12 προ­ο­ρι­σμούς, συ­μπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νων των σχο­λι­κών εκ­δρο­μών.

Εκτός από τη Ρόδο και την Κρήτη, υπάρ­χουν ξε­νο­δο­χεία στην Ατ­τά­λεια και Ντα­λα­μάν στην Τουρ­κία, στην ηπει­ρω­τι­κή Ισπα­νία, σε ξε­νο­δο­χεία κατά μήκος της Costa de la Luz της Αν­δα­λου­σί­ας, στα Κα­νά­ρια Νησιά, στη Μα­γιόρ­κα και την Ίμπι­ζα.

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.