ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μεϊμαράκης τρολάρει τη Ζωή: Φέρτε τον Στουρνάρα σιδηροδέσμιο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης Κωνσταντοπούλου

Σε πλήρη δια­κω­μώ­δη­ση του τρό­που που χει­ρί­ζε­ται η Πρό­ε­δρος της Βου­λής Ζω­ή­Κων­στα­ντο­πού­λου την υπό­θε­ση της κλή­τευ­σης του Γιάν­νη Στουρ­νά­ρα στο Κοι­νο­βού­λιο, προ­χώ­ρη­σε ο Ευάγ­γε­λος Μει­μα­ρά­κης.

Είχε προη­γη­θεί νέα επί­θε­ση κατά του από­ντος από τη συ­νε­δρί­α­ση της επι­τρο­πής ΔΕΚΟ Διοι­κη­τή της Τρά­πε­ζας της Ελ­λά­δας από την Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου η οποία απεί­λη­σε εκ νέου με βίαιη προ­σα­γω­γή του.

Τρελό τρο­λά­ρι­σμα Μει­μα­ρά­κη στη Ζωή

Ο πρώην πρό­ε­δρος της Βου­λής με εμ­φα­νές σκω­πτι­κό ύφος κά­λε­σε την Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου να φέρει τον κ. Στουρ­νά­ρα σι­δη­ρο­δέ­σμιο στην αί­θου­σα με τον Φρού­ραρ­χο να τον δέρ­νει με μα­στί­γιο.

«Τόλ­μη­σε να αψη­φή­σει τη Βουλή και την Πρό­ε­δρο της» πα­ρα­τή­ρη­σε ει­ρω­νι­κά ο κ. Μει­μα­ρά­κης και συ­νέ­χι­σε στο ίδιο ύφος «να πάει ο Φρού­ραρ­χος και να τον μα­στι­γώ­σει και να τον φέρει αλυ­σο­δε­μέ­νο που τολμά σε αυτές τις κρί­σι­μες στιγ­μές που διέρ­χε­ται η χώρα να μην έρ­χε­ται στη Βουλή».

Και απο­χώ­ρη­σε.

Αφού έφυγε και πέ­ρα­σε κά­μπο­ση ώρα η κ. Κων­στα­ντο­πού­λου επα­νήλ­θε και πα­ρα­τή­ρη­σε:όπως προ­βλέ­ψα­με( ο κ. Μεϊ­μα­ρά­κης) απο­χώ­ρη­σε.

Το σχό­λιο της όμως έφερε ξανά τον πρώην πρό­ε­δρο της Βου­λής στην επι­τρο­πή.

Κα­τη­γό­ρη­σε την Πρό­ε­δρο της Βου­λής ότι λέει ψέ­μα­τα διότι όπως είπε ο ίδιος δεν είχε εγ­γρα­φεί στον κα­τά­λο­γο των ομι­λη­τών για να μι­λή­σει

«Γιατί το κά­να­τε;» την ρώ­τη­σε «δεν είχα ζη­τή­σει το λόγο. Το κά­να­τε επί­τη­δες» επέ­μει­νε.

«Σας ανα­κα­λώ στη τάξη. Σας αφαι­ρώ το λόγο» απά­ντη­σε εκεί­νη επι­δει­κνύ­ο­ντας τη λίστα με τους ομι­λη­τές, με­τα­ξύ των οποί­ων ήταν όπως υπο­στή­ρι­ξε και το όνομα του.

«Και τι πάει να πει αυτό. Γράψ­τε και Πα­να­γιώ­της και Γιώρ­γος. Είναι απρέ­πεια εκ μέ­ρους σας. Τι πα­ρι­στά­νε­τε; Καί­γε­ται η χώρα και ο λαός. Τι θέ­λε­τε να απο­προ­σα­να­τα­το­λί­σε­τε την κοινή γνώμη; Να τα βά­λε­τε με τον Αλέξη Τσί­πρα;» είπε ο κ. Μει­μα­ρά­κης και στην συ­νέ­χεια απο­χώ­ρη­σε δια­μαρ­τυ­ρό­με­νος από τη αί­θου­σα.

Το επει­σό­διο έληξε εκεί.

Απο­στά­σεις

Αί­σθη­ση πά­ντως προ­κά­λε­σαν και οι το­πο­θε­τή­σεις βου­λευ­τών του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ που κρά­τη­σαν σα­φέ­στα­τες απο­στά­σεις από την κυρία Κων­στα­ντο­πού­λου και την επι­θε­τι­κή ρη­το­ρι­κή της σε βάρος του Διοι­κη­τή της Τρά­πε­ζας της Ελ­λά­δας.

Ο αντι­πρό­ε­δρος της Βου­λής Γιάν­νης Μπα­λά­φας (ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ) ζή­τη­σε ανα­λυ­τι­κό­τα­τη πλη­ρο­φό­ρη­ση για τους λό­γους που πρέ­πει να επι­σπευ­στεί η κλήση του κ. Στουρ­νά­ρα, προ­κει­μέ­νου να δια­μορ­φώ­σει απόψη.

Ο Μάκης Μπα­λα­ού­ρας (ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ) κά­νο­ντας ένα βήμα πε­ρισ­σό­τε­ρο τά­χθη­κε ανα­φαν­δόν υπέρ της κλή­σης του τρα­πε­ζί­τη στις ημε­ρο­μη­νί­ες που εκεί­νος επι­θυ­μεί. «Δεν μπο­ρεί ο κ. Στουρ­νά­ρας να ικα­νο­ποιεί πάντα τις απαι­τή­σεις της Βου­λής» τό­νι­σε με νόημα ο βου­λευ­τής.

«Δεν φα­ντα­ζό­μουν ποτέ ότι θα έφτα­να ποτέ σε ση­μείο να στη­ρί­ξω τον Στουρ­νά­ρα, εγώ που του είχα αλ­λά­ξει τα φώτα» υπο­γράμ­μι­σε και ο βου­λευ­τής της ΝΔ και αντι­πρό­ε­δρος της Βου­λής Νι­κή­τας Κα­κλα­μά­νης.

Την Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου στή­ρι­ξε ο Νίκος Νι­κο­λό­που­λος (ΑΝΕΛ) που τά­χθη­κε υπέρ της βί­αι­ης προ­σα­γω­γής του. Πιο με­τριο­πα­θής εμ­φα­νί­στη­κε ο Μι­χά­λη­ςΚρι­τσω­τά­κης (ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ) που ζή­τη­σε να έρθει ο κ. Στουρ­νά­ρας για να «εκλεί­ψουν οι οποί­ες σκιές τον βα­ραί­νουν»

Η κυρία Κων­στα­ντο­πού­λου είχε ένα ακόμα έντο­νο επει­σό­διο με τον βου­λευ­τή του ΠΑΣΟΚ Λε­ω­νί­δα Γρη­γο­ρά­κο. Ο τε­λευ­ταί­ος την κα­τη­γό­ρη­σε ότι έχει με­τα­τρέ­ψει τη Βουλή σε φέ­ου­δο της και στην συ­νέ­χεια απο­χώ­ρη­σε, σε έν­δει­ξη δια­μαρ­τυ­ρί­ας από τη συ­νε­δρί­α­ση.

«Να απο­χω­ρή­σε­τε διότι η κλι­μά­κω­ση των πει­θαρ­χι­κών ποι­νών προ­βλέ­πει απο­βο­λή σας» απά­ντη­σε η κυρία Κων­στα­ντο­πού­λου.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η Πρό­ε­δρος της Βου­λής είχε ζη­τή­σει την κλήση του Γιάν­νη Στουρ­νά­ρα στην ση­με­ρι­νή συ­νε­δρί­α­ση λόγω της απο­στο­λής της Έκ­θε­σης της Νο­μι­σμα­τι­κής Πο­λι­τι­κής με στι­κά­κι αλλά και της πα­ρέμ­βα­σης του για την οι­κο­νο­μι­κή κα­τά­στα­ση της χώρας και τις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις.

thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.