ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απολογισμός και προγραμματισμός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Αγιος Λουκάς

Από την προ­σε­χή Κυ­ρια­κή, θα δρο­μο­λο­γη­θούν οι εξε­λί­ξεις στην ομάδα του Αγίου Λουκά, ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Όπως ενη­μέ­ρω­σαν οι Αφα­ντε­νοί, το πρωί της Κυ­ρια­κής θα διε­ξα­χθεί συ­νε­δρί­α­ση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου, προ­κει­μέ­νου να γίνει ο απο­λο­γι­σμός της σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θη­κε αλλά και ο προ­γραμ­μα­τι­σμός της νέας χρο­νιάς.

Στην ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση, ο σύλ­λο­γος απο­κά­λυ­ψε και την πρό­θε­σή του να δη­μιουρ­γή­σει τμή­μα­τα υπο­δο­μών προ­κει­μέ­νου να ξε­κι­νή­σει την «πα­ρα­γω­γή» πο­δο­σφαι­ρι­στών

«Η διοί­κη­ση της Αθλέ­τι­κο Π.Σ.Α. Άγιος Λου­κάς ανα­κοι­νώ­νει ότι την Κυ­ρια­κή 14/06/2015 και ώρα 10:00 θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο της ομά­δας.

Τα θέ­μα­τα που θα συ­ζη­τη­θούν με­τα­ξύ άλλων είναι ο απο­λο­γι­σμός της αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου που πέ­ρα­σε 2014-15 με την συμ­με­το­χή της ομά­δας για τρίτη συ­νε­χή χρο­νιά στο πρω­τά­θλη­μα της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας Δω­δε­κα­νή­σου, κα­θο­ρι­σμός στό­χων για την νέα αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο 2015-16, ίδρυ­ση και ορ­γά­νω­ση ακα­δη­μί­ας πο­δο­σφαί­ρου για ανα­πτυ­ξια­κές ηλι­κί­ες καθώς και επι­πλέ­ον θέ­μα­τα που αφο­ρούν την ορ­γά­νω­ση και την λει­τουρ­γία του συλ­λό­γου.

Την χρο­νιά που πέ­ρα­σε η ομάδα πα­ρου­σί­α­σε ένα πολύ καλό και αντα­γω­νι­στι­κό σύ­νο­λο και στό­χος της είναι να δια­τη­ρή­σει το υπάρ­χον έμ­ψυ­χο υλικό και να προ­ω­θή­σει νέα παι­διά στην ομάδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.