ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του!

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Δεν το χωράει ο ανθρώ­πι­νος νους το έγκλημα που σημειώ­θηκε το μεση­μέρι της Τρίτης, περίπου στις 15:00, στη Θεσ­σα­λο­νίκη.

Πρό­κει­ται για μια νέα υπόθεση παιδοκτονίας- πληγή γία την κοι­νω­νία που έρχεται να σοκάρει το πανελ­λή­νιο. Ένας πατέρας σκότωσε το μόλις εφτά ετών κορι­τσάκι του, στο σπίτι τους, στον Εύοσμο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πρό­κει­ται για έναν 47χρονο αστυ­νο­μικό, ο οποίος υπη­ρε­τούσε στο Αστυ­νο­μικό Μέγαρο της Θεσ­σα­λο­νι­κής και στραγ­γά­λισε το ίδιο του το αίμα. Πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν πως πριν το στραγ­γα­λί­σει, το είχε ξυλο­κο­πή­σει.

Δυο ώρες αργό­τερα, ο ίδιος τηλε­φώ­νησε στην αστυ­νο­μία και ομο­λό­γησε την απο­τρό­παια πράξη του. Οι συνά­δελ­φοι του πήγαν αμέσως στο σπίτι, όπου βρήκαν τη σορό του άτυχου παιδιού, που έφυγε τόσο νωρίς από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα!

Οι γεί­το­νες του μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος δεν έδινε δικαιώ­ματα αλλά δεν είχε πολλές σχέσεις με κανέναν.

Τον χαρα­κτη­ρί­ζουν ως “σκληρό” άνθρωπο, ενώ ερω­τή­ματα προ­κα­λεί το γεγονός ότι τις τελευ­ταίες μέρες είχε κατε­βα­σμένα τα πατζού­ρια του σπιτιού του.

Αυτή την ώρα ανα­κρί­νε­ται από τους επι­κε­φα­λής του Τμή­μα­τος Εγκλη­μα­τών Κατά Ζωής, της Ασφά­λειας Θεσ­σα­λο­νί­κης.

Σύμφωνα με τη μαρ­τυ­ρία ανθρώ­που που γνώριζε καλά την οικο­γέ­νεια του αστυ­νο­μι­κού και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε έξω από το σπίτι, ο παι­δο­κτό­νος κάλεσε την αστυ­νο­μία λέγο­ντας “ελάτε γιατί έπνιξα την κόρη μου”. Ανα­φέ­ρει επίσης ότι η μητέρα έλειπε από το σπίτι την ώρα του εγκλή­μα­τος, ενώ όταν επέ­στρεψε, στο σημείο είχαν φτάσει περι­πο­λικά και ασθε­νο­φόρα και δεν μπόρεσε καν να μπει στο σπίτι.

Όπως δήλωσε γεί­το­νας της οικο­γέ­νειας η τραγική μητέρα έκλαιγε και ούρ­λιαζε και στη συνέ­χεια μετα­φέρ­θηκε σε κατά­σταση σοκ στο νοσο­κο­μείο όπου δια­σω­λη­νώ­θηκε.

in.gr/star.gr/enikos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.