ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Γεωργίου τα «Ζαχαριάδεια»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με μεγάλη συμ­με­τοχή αθλητών από όλη τη χώρα θα γίνουν σήμερα στο Καυ­ταν­τζό­γλειο της Θεσ­σα­λο­νί­κης, οι αγώνες στη μνήμη του σπου­δαίου προ­πο­νητή και ανθρώ­που,  Νίκου Ζαχα­ριάδη, με την ονο­μα­σία «Ζαχα­ριά­δεια 2015». Τους αγώνες διορ­γα­νώ­νει ο ΜΑΣ Αετός σε συνερ­γα­σία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ­σα­λο­νί­κης και την υπο­στή­ριξη του Συν­δέ­σμου Βετε­ρά­νων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή.

Μεταξύ των αθλητών που θα πάρουν μέρος βρί­σκε­ται και η «δική» μας Άλκη­στιςς Γεωρ­γίου του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, η οποία θα προ­σπα­θή­σει για την καλύ­τερη δυνατή επίδοση στο αγώ­νι­σμα των 100 μέτρων με εμπόδια.

Η Ηλιάνα Κορο­σί­δου στη σφυ­ρο­βο­λία θα έχει την ευκαι­ρία να κυνη­γή­σει μια επίδοση καλύ­τερη από το 64,84 μ., που σημεί­ωσε την περα­σμένη εβδο­μάδα στο ίδιο στάδιο. Η “χάλκινη” στο Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλημα Εφήβων/Νεα­νί­δων της περ­σι­νής σεζόν προ­ε­τοι­μά­ζε­ται τόσο για το Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Ομάδων της Κρήτης, όσο και για το Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Νέων, που θα γίνει στο Ταλίν.

Στα Ζαχα­ριά­δεια θα συνε­χί­σουν τις εμφα­νί­σεις τους στη σεζόν οι άλτες του τρι­πλούν Παύλος Μπό­φτσης και Μανώλης Μακρής. Αμφό­τε­ροι προ­σπα­θούν να βρουν τον αγω­νι­στικό τους ρυθμό, με τον Μακρή να έχει στην άκρη του μυαλού του και το όριο συμ­με­το­χής στο Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Νέων (16,10 μ.).

Στο μήκος των γυναι­κών ανα­μέ­νε­ται να συμ­με­τά­σχει η Ιουλία Πολοζόκ, που την Τετάρτη στην Έδεσσα “προ­σγειώ­θηκε” με την βοήθεια του ανέμου στα 6,30 μέτρα. Τελευ­ταία στιγμή θα απο­φα­σί­σει τη συμ­με­τοχή της η Ευαγ­γε­λία Γαλένη, που ταλαι­πω­ρή­θηκε το τελευ­ταίο διά­στημα από μικρο­τραυ­μα­τι­σμό στον αχίλ­λειο. Η αθλή­τρια του Δημήτρη Τσι­φτσό­γλου είναι σε καλή κατά­σταση, κάτι που φάνηκε και στην Εδεσσα, όπου πέτυχε 6,26 μ. (1,7).

Στο μήκος θα πάρει μέρος και η πρω­τα­θλή­τρια του επτά­θλου, Σοφία Υφα­ντί­οδυ, μία εβδο­μάδα πριν από τη συμ­με­τοχή της στο Πανελ­λή­νιο Πρω­τά­θλημα Συν­θέ­των. Η αθλή­τρια του Μηνά Κυριά­κου εξε­τά­ζει το ενδε­χό­μενο να τρέξει και 100 μ. εμπ., αγώ­νι­σμα στο οποίο σημεί­ωσε την περα­σμένη εβδο­μάδα 13.72.

Στα 3.000 μ. στιπλ των Ανδρών – αγώ­νι­σμα το οποίο είναι και κρι­τή­ριο για συμ­με­τοχή στο Ευρω­παϊκό Πρω­τά­θλημα Ομάδων- θα αγω­νι­στούν μεταξύ άλλων οι Στάθης Μαυ­ρι­δό­που­λος, Ηλίας Κάσσος και Κώστας Μίγας. Στα 400 μ. ξεχω­ρί­ζει ο Κώστας Μου­ρά­της, ενώ στη σφυ­ρο­βο­λία θα συμ­με­τά­σχουν μεταξύ άλλων οι Κώστας Κωστο­γλί­δης, Αλέξης Προ­δα­νάς και Γιάννη Μπείκος.

Το πρό­γραμμα

17:00 Επί κοντώ (Γ)

18:00 100 μ. Εμπ. (Γ), Τρι­πλούν (Α), Ακο­ντι­σμός (Κ), Σφαι­ρο­βο­λία (Α)

18:15    400 μ.  (Α), Σφυ­ρο­βο­λία (Α)

18:30    400 μ. (Γ), επί κοντώ (Α)

18:45    800 μ. (Α)

19:00    100 μ. (Α), Μήκος (Γ), Ακο­ντι­σμός (Π)

19:20    100 μ. (Γ), Σφαι­ρο­βο­λία (Γ), Σφυ­ρο­βο­λία (Γ)

19:40    1.500μ. (Α)

19:50    1.500μ. (Γ)

20:00    4 Χ 100 μ.  (Α)

20:15    4 Χ 100 μ. (Γ)

20:30    3.000μ.  στιπλ (Α)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.