ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ: Υπόθεση bulling πίσω από την εξαφάνιση του 20χρονου στα Ιωάννινα;

news room 1 λεπτό ανάγνωση
εξαφάνιση

Συ­νε­χί­ζε­ται το θρί­λερ που έχει ανα­στα­τώ­σει τα Γιάν­νε­να και ολό­κλη­ρη την Ελ­λά­δα με την εξα­φά­νι­ση του 20χρο­νου φοι­τη­τή Βαγ­γέ­λη Για­κου­μά­κη από το Ρέ­θυ­μνο, η τύχη του οποί­ου αγνο­εί­ται εδώ και μια βδο­μά­δα.

Όπως απο­κα­λύ­φθη­κε από την έρευ­να της αστυ­νο­μί­ας, ο νε­α­ρός είχε δε­χθεί bullying κατά τις σπου­δές του στη Γα­λα­κτο­κο­μι­κή Σχολή Ιω­αν­νί­νων, από ομάδα συμ­φοι­τη­τών του, που τον πα­ρε­νο­χλού­σε συ­στη­μα­τι­κά.

Ο νε­α­ρός είναι δευ­τε­ρο­ε­τής στη Γα­λα­κτο­κο­μι­κή Σχολή Ιω­αν­νί­νων. Το πρωί της Πα­ρα­σκευ­ής 6 Φε­βρουα­ρί­ου πα­ρα­κο­λού­θη­σε τα μα­θή­μα­τα του κα­νο­νι­κά. Μετά έφαγε στην τρα­πε­ζα­ρία της φοι­τη­τι­κής εστί­ας όπου έμενε και γύρω στις 2 το με­ση­μέ­ρι βγήκε από το κτί­ριο. Όλα τα προ­σω­πι­κά του αντι­κεί­με­να, ακόμη και το κι­νη­τό του τη­λέ­φω­νο, βρέ­θη­καν στο δω­μά­τιο του.

Οι έρευ­νες της Αστυ­νο­μί­ας, της ΕΜΑΚ και της Πυ­ρο­σβε­στι­κής συ­νε­χί­ζο­νται και ανα­μέ­νε­ται να επι­κε­ντρω­θούν στα πολλά στρέμ­μα­τα που κα­λύ­πτουν οι εγκα­τα­στά­σεις της Γα­λα­κτο­κο­μι­κής Σχο­λής και στην πα­ρα­λί­μνια πε­ριο­χή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.