ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος παιδόφιλος της ανατριχιαστικής υπόθεσης πορνογραφίας

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Υπολογιστή

Ελεύ­θε­ρος αφέθηκε τελικά ο 24χρονος παι­δό­φι­λος από τη Θεσ­σα­λο­νίκη που ασελ­γούσε σε παι­δά­κια 10 και 4 ετών, κατέ­γραφε τις πράξεις και δια­κι­νούσε το απο­τρό­παιο υλικό στο δια­δί­κτυο.

Ο ίδιος, από­φοι­τος των ΤΕΙ Πλη­ρο­φο­ρι­κής υπο­στή­ριξε στην απο­λο­γία του ότι έμπαινε σε σελίδες με πορ­νο­γρα­φία ανη­λί­κων καθώς αντι­με­τω­πί­ζει σοβαρά ψυχο­λο­γικά προ­βλή­ματα. Επίσης, υπο­στή­ριξε ότι δεν απο­πλά­νησε τα δύο αγο­ρά­κια και ότι το βίντεο δείχνει παι­χνί­δια που έκαναν μεταξύ τους χωρίς καμία σημασία.

Έτσι, ανα­κρι­τής και εισαγ­γε­λέας έκριναν πως ο παι­δό­φι­λος πρέπει να αφεθεί ελεύ­θε­ρος με περιο­ρι­στι­κούς όρους, να παρα­κο­λου­θεί­ται απο ψυχί­α­τρο και να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυ­νο­μικό τμήμα προ­σκο­μί­ζο­ντας ψυχια­τρική βεβαί­ωση.

Την ίδια ώρα έκπλη­κτοι έμειναν οι αστυ­νο­μι­κοί της Δίωξης Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος που παρα­κο­λου­θού­σαν για μήνες την υπόθεση. Όπως λένε χαρα­κτη­ρι­στικά ο συγκε­κρι­μέ­νος είναι ο μονα­δι­κός μέχρι στιγμής απο­δε­δειγ­μένα Έλληνας που ασελ­γούσε σε ανήλικα παιδιά και στη συνέ­χεια δια­κι­νούσε το ανα­τρι­χια­στικό υλικό σε σελίδες παι­δό­φι­λων. Είναι λένε παθια­σμέ­νος με αυτό που κάνει και είναι σίγουρο πως θα το ξανα­κά­νει.

Αξίζει να τονι­στεί πως ο 24χρονος φέρεται να βίασε ένα δεκά­χρονο παιδί, από το συγ­γε­νικό του περι­βάλ­λον, μέσα στο σπίτι του. Το αγοράκι εντο­πί­στηκε και μίλησε στους αστυ­νο­μι­κούς, ενώ εξε­τά­ζε­ται και η περί­πτωση ενός ακόμη αγοριού μόλις 4 χρονών στο οποίο φέρεται να ασέλ­γησε ο 24χρονος. Και τα δύο παιδιά ανα­μέ­νε­ται να εξε­τα­στούν από ιατρο­δι­κα­στή, προ­κει­μέ­νου να δια­πι­στω­θεί σε τι βαθμό είναι η σεξουα­λική κακο­ποί­ηση που υπέ­στη­σαν πριν από δύο χρόνια.

Ο δικη­γό­ρος του 24χρονου κ. Ευάγ­γε­λος Ζαμπί­της, δήλωσε ότι η απόφαση να αφεθεί ελεύ­θε­ρος ο πελάτης του είναι από τις πιο σοφές δικα­στι­κές απο­φά­σεις που έχουν ληφθεί και οποια­δή­ποτε άλλη απόφαση θα ήταν άδικη, καθώς ο νεαρός αντι­με­τω­πί­ζει χρόνια ψυχο­λο­γικά προ­βλή­ματα.

Ο 24χρονος ομο­λό­γησε την ύπαρξη παι­δι­κού πορ­νο­γρα­φι­κού υλικού στον υπο­λο­γι­στή του, αλλά σύμφωνα με τον δικη­γόρο του, δεν υπήρξε ποτέ και καμία ασελγής πράξη σε ανήλικο.

Στον υπο­λο­γι­στή του και στον φάκελο με το πορ­νο­γρα­φικό υλικό απλά υπήρχαν και απλές φωτο­γρα­φίες με παιδιά από το στενό του περι­βάλ­λον και αυτό ήταν το λάθος του που οδήγησε τους αστυ­νο­μι­κούς να υπο­πτευ­θούν ασέλ­γεια.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες ο 24χρονος είναι συγκλο­νι­σμέ­νος από όλα αυτά που ζει τις τελευ­ταίες μέρες. Έχει τελειώ­σει πλη­ρο­φο­ρική. Είναι ένα παιδί «κλειστό», δεν έχει πολλούς φίλους και δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα ερω­τι­κές σχέσεις.

Έχει χρόνια ψυχο­λο­γικά προ­βλή­ματα που πηγά­ζουν από τα χρόνια της εφη­βείας που υπήρξε θύμα bullying στο σχολείο. Ήταν από τότε ένα παιδί απο­μο­νω­μένο από παρέες και έχει ζητήσει αρκετές φορές ψυχο­λο­γική υπο­στή­ριξη στο παρελ­θόν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.