ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κούρεμα» χρεών και μικρότερες δόσεις για 11.500 οφειλέτες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κόψιμο μισθού

Μι­κρό­τε­ρα ποσά για τις μη­νιαί­ες δό­σεις τους αλλά και «κού­ρε­μα» χρεών που φτά­νει σε ορι­σμέ­νες πε­ρι­πτώ­σεις μέχρι και τις 150.000 ευρώ φέρ­νει από σή­με­ρα η εφαρ­μο­γή των εκ­πτώ­σε­ων για 11.750 οφει­λέ­τες των ασφα­λι­στι­κών τα­μεί­ων, οι οποί­οι πα­ρέ­μει­ναν συ­νε­πείς στην παλιά ρύθ­μι­ση των 12 έως 48 δό­σε­ων και δεν με­τα­πή­δη­σαν στη νέα με τις πε­ρισ­σό­τε­ρες δό­σεις.

Μά­λι­στα για 750 από αυ­τούς τους εν λόγω συ­νε­πείς οφει­λέ­τες τα βά­σα­να τε­λεί­ω­σαν καθώς η οφει­λή τους μη­δε­νί­στη­κε επει­δή μετά την εφαρ­μο­γή των εκ­πτώ­σε­ων η τε­λι­κή οφει­λή «κου­ρεύ­τη­κε» αι­σθη­τά σε ση­μείο που να μην χρειά­ζε­ται να πλη­ρώ­σουν καμία άλλη δόση.

Ελεύ­θε­ρος Τύπος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.