Αθλητικά

Παίζουν οι γυναίκες την Κυριακή

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Δύο αναμετρήσεις για το γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ Δωδεκανήσου θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή στο νησί μας. Πρόκειται για δύο παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα κατακτήσει την τρίτη και την τέταρτη θέση στην κατάταξη της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και το πώς θα διαμορφωθούν οι «ισορροπίες» ενόψει της δεύτερης φάσης, από την οποία θα προκύψει και ο φετινός κάτοχος του τίτλου.

Στο κλειστό της Ιαλυσού στις 17.00 ο Ήλιος θα φιλοξενήσει τον Κλεάνθη, με τις γηπεδούχες να είναι βαθμολογικά «αδιάφορες», καθώς δεν προλαβαίνουν να πάρουν μία εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων και τις φιλοξενούμενες να θέλουν τη νίκη για να ξεπεράσουν το Ροδίων Άθλησις και να του «κλέψουν» την τρίτη θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει.

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19.00 στο Βενετόκλειο, η πρωτοπόρος Τελχινίδα θα υποδεχθεί το Ροδίων Άθλησις, με το ενδιαφέρον να είναι και εδώ μονόπλευρο, αφού η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην Α’ φάση, ενώ το «Ροδίων» θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Γυναικείο Πρωτάθλημα

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου

Ιαλυσός (17.00): Ήλιος-Κλεάνθης

Βενετόκλειο (17.00): Τελχινίς-Ροδίων Άθλησις

Η βαθμολογία:

Ομάδες Αγ Βαθμ Nίκες Ήττες σετ + σετ –
1 Τελχινίς 6 18 6 0 18 2
2 Διαγόρας 7 16 5 2 18 9
3 Ροδίων Αθλ. 6 6 2 4 8 13
4 Κλεάνθης 5 5 2 3 7 12
5 Ήλιος 6 0 0 6 3 18

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.