ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Συνεχίζονται οι προσλήψεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΕΠ

Κανο­νικά συνε­χί­ζο­νται οι δια­δι­κα­σίες πρό­σλη­ψης προ­σω­πι­κού από τους φορείς, μετά την ορκω­μο­σία της νέας κυβέρ­νη­σης και τη λήξη της ανα­στο­λής των δια­δι­κα­σιών προ­σλή­ψεων, λόγω της προ­ε­κλο­γι­κής περιό­δου, σύμφωνα με ανα­κοί­νωση του ΑΣΕΠ.

Ως εκ τούτου, κατά την ανε­ξάρ­τητη αρχή, οι προ­θε­σμίες υπο­βο­λής αιτή­σεων συμ­με­το­χής και ενστά­σεων κατά των πινάκων κατά­τα­ξης, στο πλαίσιο δια­δι­κα­σιών πρό­σλη­ψης μονίμου και τακτι­κού προ­σω­πι­κού καθώς επίσης και προ­σω­πι­κού με σύμβαση εργα­σίας ιδιω­τι­κού δικαίου ορι­σμέ­νου χρόνου ή σύμβαση μίσθω­σης έργου, οι οποίες είχαν ξεκι­νή­σει πριν από την 31η Δεκεμ­βρίου 2014 και ανε­στά­λη­σαν, συνε­χί­ζο­νται κανο­νικά και μέχρι τη συμπλή­ρωση του κατά περί­πτωση ενα­πο­μεί­να­ντος χρο­νι­κού δια­στή­μα­τος.

Έτσι, μεταξύ άλλων, θα προ­χω­ρή­σουν οι ενστά­σεις επί των προ­σω­ρι­νών απο­τε­λε­σμά­των της Προ­κή­ρυ­ξης 3Κ/2014, για την πλήρωση 90 θέσεων ΤΕ στην εταιρία Δια­χει­ρι­στής Ελλη­νι­κού Δικτύου Δια­νο­μής Ηλε­κτρι­κής Ενέρ­γειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ), μέχρι της 29 Ιανουα­ρίου, η υποβολή των ηλε­κτρο­νι­κών αιτή­σεων συμ­με­το­χής στην Προ­κή­ρυξη 6Κ/2014, που αφορούν την πλήρωση 30 θέσεων στην Ελλη­νική Στα­τι­στική Αρχή, η υποβολή ηλε­κτρο­νι­κών αιτή­σεων συμ­με­το­χής, για την πλήρωση 186 θέσεων στο ΕΚΑΒ κλπ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.