Αθλητικά

Ημερίδα στο Ε.Α.Κ.

Η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 17:00 ημερίδα κλειστού στίβου στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα». Η ημερίδα αφορά πολλές ηλικίες και αναμένεται με ενδιαφέρον:
ΠΠ-ΠΚ Β: Γεννημένοι-ες 2002-03
ΠΠ-ΠΚ Α: Γεννημένοι-ες 2001-02
Π-Κ: Γεννημένοι-ες: 1999-2000
Ε-Ν/Α-Γ: Γεννημένοι-ες 1997 και μεγαλύτεροι-ες
Τα αγωνίσματα είναι 60 μέτρα μετ εμποδίων και το μήκος και κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών και αθλητριών.

Την επομένη η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ  θα πραγματοποιήσει τις βραβεύσεις των καλύτερων κατά τη διάρκεια τα γιορτής που διοργανώνει με αφορμή την κοπή της πίτας της για το 2015. Οι υπεύθυνοι του στίβου του νησιού μας, με πρόσκληση τους καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση: «Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου σας προσκαλεί στην ετήσια αθλητική της γιορτή που θα γίνει το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και ώρα 16.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιδρύματος Υποτροφιών Εμμ. & Μ. Σταματίου (Γρηγορίου Λαμπράκη 12, 1ος όροφος), με την βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του 2014 και την κοπή της πίτας».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου