Αθλητικά

Με τρεις αθλητές στη Νίκαια

Τρεις κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου θα συμμετάσχουν σήμερα και αύριο στην ημερίδα πρόκρισης στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Νίκαιας υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, οι οποίοι έχουν μάλιστα πολλές ελπίδες για καλές επιδόσεις και προκρίσεις στις κατηγορίες που θα πάρουν μέρος.

Ο Βάϊος Κυριτσόπουλος έχοντας εντυπωσιάσει με τη συνεχή βελτίωση του, συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες πισίνας και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 50μ. πρόσθιο και στα 50 και 100μ. ελεύθερο, προετοιμαζόμενος για το στρατιωτικό πρωτάθλημα, με προοπτική μελλοντικής πρόκρισης στα πρωταθλήματα Ελλάδας και στο αγώνισμα των 50μ. ελεύθερο.

Ο 13χρονος Κυριάκος Μαυράκης θα πάρει μέρος στα 50, 100 και 200μ. πρόσθιο και αισιοδοξεί για πρόκριση και στα τρία αγωνίσματα, στα οποία πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να «κατέβει» πολύ κοντά στ 3 λεπτά στα 200 μέτρα στην κατηγορία Παμπαίδων Β’.

Η 14χρονη Κωνσταντίνα Διακοσταματίου θα συμμετάσχει σχεδόν σε όλο το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς θα εξαντλήσει τις συμμετοχές της στα 50 και 100μ. πεταλούδα, 400μ. Μικτής ατομικής και στα 50, 400 και 800μ. ελεύθερο, ενώ ακολούθως θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις για τα αγωνίσματα στα οποία θα «πέσει» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Και οι τρεις αθλητές του Υγρού Στίβου Ρόδου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από μια δύσκολη προετοιμασία εντός των εορτών και αισιοδοξούν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στην ημερίδα της Νίκαιας μετέχουν συνολικά περίπου 1000 κολυμβητές/τριες όλων των κατηγοριών, ενώ οι ώρες έναρξης των αγώνων θα είναι στις 09.00 και 17.00 και τις δύο ημέρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου