Πολιτιστικά

Θεατρική παράσταση για την Αγγελική και τον Γιωργάκη

Δυο Αγγελούδια που χρειάζονται άμεσα τη βοήθεια μας. Το καθένα βιώνει και τον δικό του Γολγοθά. Αυτά και οι οικογένειες τους. Χρειάζονται και τα δύο, άμεση χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό. Το πρώτο είναι από τα Μαριτσά, το δεύτερο δεν είναι. Λίγη σημασία έχει όμως ο τόπος καταγωγής. Εμείς πρέπει να βοηθήσουμε και τα δύο. Όσο μπορεί ο καθένας.

Την Πέμπτη και Παρασκευή λοιπόν, τρεις (3) και τέσσερεις (4) του μηνός, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαριτσών “Ο ΚΕΡΩΝΙΑΤΗΣ” ο Πολιτιστικός Σύλλογος, “σηκώνει” θεατρική παράσταση με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τις ιατρικές ανάγκες των δύο παιδιών.

Το θέατρο που θα ανέβει από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου είναι μια επανάληψη της πολυβραβευμένης σάτιρας ΜΟΥΓΚΟΙ ΛΟΡΔΟΙ σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλώρου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Σκηνοθέτη και στα παιδιά της θεατρικής ομάδος τα οποία είχαν και την έμπνευση αυτής της ελάχιστης προσφοράς προς τα δύο Αγγελούδια, Αγγελική & Γιωργάκη. Θα χαρούμε ιδιαίτερα, να σας δούμε στις παραστάσεις.

 

Η είσοδος θα είναι ελευθέρα. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει ότι επιθυμεί.

 

 

                                                        Το Δ. Σ.

«Ο ΚΕΡΩΝΙΑΤΗΣ»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου